LiveBiz
Înlănţuit timp de 7 ani şi hrănit direct de pe jos, un biet câine este în cele din urmă salvat

Înlănţuit timp de 7 ani şi hrănit direct de pe jos, un biet câine este în cele din urmă salvat

LiveBiz » Animale » Înlănţuit timp de 7 ani şi hrănit direct de pe jos, un biet câine este în cele din urmă salvat

Acest suflet frumos nu a avut niciodată parte de o zi decentă. Crudul său stăpân i-a pus un lanţ la gât şi l-a lăsat aşa timp de şapte ani.

Nu a avut niciodată şansa să alerge, să se joace sau să doarmă pe o canapea alături de cineva care să-l iubească.

Acest câine adorabil, numit Luna, trăia în condiţii extreme. Din fericire, tot acest calvar avea să ia o turnură neaşteptată…

Şapte ani la rând, Luna a trăit cea mai tristă viaţa în timp ce se hrănea cu mâncare aruncată direct pe pământ. În cele din urmă, un vecin s-a implicat şi a sunat la organizaţia DAR Animal Rescue.

Când salvatorii DAR au venit la faţa locului, nu au putut să o scoată pe Lună de acolo suficient de repede. Nici nu se putea mişca de frică. Nu mai fusesem niciodată „liberă” înainte. Dar una dintre salvatoare a ţinut-o strâns la piept şi a făcut tot posibilul să o consoleze.

Luna a simţit pentru prima dată confortul unei pături.

Nu trebuia să se mai întindă pe pământul bătătorit şi murdar sau în butoiul care îi servea drept casă şi adăpost. Acum putea să vadă cum arată interiorul unei case şi să stea pe ceva ceva moale – o senzaţie care a uimit-o complet. Expresia de pe faţa ei spune totul! Dacă ar putea să vorbească, probabil că ar spune: „Deci, aşa arată când un vis devine realitate!”

Următorul pas pentru micuţa Luna a fost să scape de blana încurcată şi crescută excesiv! A fost tunsă periuţă şi a primit un hanorac nou nouţ în care arăta grozav. Nu a putut să nu dea din coada adorabilă în timp ce alerga, mulţumind noilor ei îngeri păzitori.

Luna nu a stat mult timp la adăpost. Şi-a găsit foarte repede o familie permanentă şi pentru asta, toţi cei care au ajutat-o sunt foarte recunoscători. Acum, fiecare zi pare un vis împlinit. Are chiar şi un frate căţeluş!

Noua ei familie tine constant legătura cu grupul de salvare şi a anunţat că Luna este fericită tot timpul. Este extrem de recunoscătoare pentru şansa minunată pe care a primit-o.

A înţeles că şapte ani din viaţă a trăit în condiţii groaznice – dar asta va rămâne doar o tristă amintire. Acum pune o labă în faţa celeilalte în timp ce aleargă spre cea mai bună viaţă posibilă!

Puteţi vedea povestea salvării Lunei în videoclipul de mai jos. Mulţumiri organizaţiei DAR şi tuturor salvatorilor de animale din întreaga lume!

Ţi-a plăcut acest articol?