LiveBiz
Câinele bătrân este găsit maltratat şi paralizat – După ce a fost abandonat ca un gunoi de către un nemernic

Câinele bătrân este găsit maltratat şi paralizat – După ce a fost abandonat ca un gunoi de către un nemernic

LiveBiz » Animale » Câinele bătrân este găsit maltratat şi paralizat – După ce a fost abandonat ca un gunoi de către un nemernic

Khan, un câine în vârstă din Turcia, a fost găsit grav bătut şi aruncat lângă o grămadă de gunoi de lângă un pârâu.

Abuzurile repetate l-au paralizat, dar, pe măsură ce salvatorii s-au apropiat de el, Khan şi-a adunat ultimele puteri reuşind să-şi arate bucuria că cineva s-a gândit să îi sară în ajutor!

Salvatorii l-au transportat pe Khan la clinica „Let’s Adopt Rescue Center”, unde i-au fost evaluate rănile. Din păcate, starea de sănătate a bătrânului câine nu era deloc bună. Salvatorii se temeau de ce putea fi mai rău, dar sclipirea speranţei din ochii lui Khan i-a făcut pe aceşti oameni să îi ofere cea mai bună îngrijire.

Spre surprinderea tuturor, Khan s-a dovedit a fi un adevărat luptător! În următoarele două săptămâni, el a dovedit o dorinţă incredibilă de a trăi, recuperându-se atât la nivel fizic, cât şi emoţional. În scurt timp a putut fi transferat la terapie fizică specializată pentru diminuarea efectelor paraliziei.

Cu paşi mici, dar siguri, curând Khan a reuşit să se deplaseze în jurul centrului de recuperare. După câteva săptămâni, stătea pe propriile picioare fără niciun ajutor, împărtăşind dragostea cu îngrijitorii săi printr-o mulţime de îmbrăţişări şi sărutări!

Ulterior, Khan şi-a găsit fericirea supremă într-un cămin călduros, alături de tânăra care l-a adoptat. Khan este exemplul perfect al minunilor ce i se pot întâmpla unui luptător, care nu a dorit să renunţe la viaţă!

Urmăriţi videoclipul de mai jos pentru a vedea călătoria lui Khan de la abuz la recuperare:

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia!

Ţi-a plăcut acest articol?