LiveBiz
Curajoasa căţeluşă Yorkshire se confruntă cu un coiot pentru a-şi salva stăpâna de 10 ani

Curajoasa căţeluşă Yorkshire se confruntă cu un coiot pentru a-şi salva stăpâna de 10 ani

LiveBiz » Animale » Curajoasa căţeluşă Yorkshire se confruntă cu un coiot pentru a-şi salva stăpâna de 10 ani

Nu există nimic mai frumos decât legătura dintre un copil şi câinele său. Toţi copiii ar trebui să crească alături de un câine – patrupezii nu sunt doar tovarăşi iubitori, ci şi foarte protectori cu stăpânii lor, întotdeauna gata să se sacrifice în momente de pericol.

Recent, un câine mic, dar foarte curajos, şi-a apărat stăpâna de 10 ani de ceea ce presupune că ar fi fost atacul unui coiot. Ca urmare a intervenţiei sale, câinele erou a fost grav rănit în această încăierare.

Macy este o căţeluşă Yorkie în vârstă de şase ani care locuieşte cu proprietara ei Dorothy Kwan şi familia acesteia în Scarborough, Toronto.

Recent, Macy a ieşit la plimbare cu fiica de 10 ani a familiei şi totul a luat o turnură neaşteptată când fata a dat nas în nas cu un coiot sălbatic.

Dar, în mod surprinzător, micuţa Macy a devenit o eroină, confruntându-se cu animalul sălbatic pentru a-şi proteja stăpâna.

Descoperiţi întreaga scenă în videoclip:

Secvenţa este plină de adrenalină: coiotul poate fi văzut atacând-o pe Macy în fundal, în timp ce fetiţa strigă după ajutor.

Dar, în cele din urmă, Macy este cea care iese învingătoare: căţeluşa continuă să latre, iar coiotul da semne că vrea să se retragă, urmărit fiind de micuţa căţeluşă.

„Puteţi vedea câinele nostru între fiica mea şi coiot”, a spus Dorothy Kwan pentru blogTO. „Chiar şi după ce a fost grav rănită, ea a continuat să latre şi să urmărească coiotul.”

Deşi Macy a reuşit să-şi apere mica stăpână de coiot, ea a suferit totuşi răni grave. „Avea răni pe corp şi în zona piciorului”, a spus Dorothy. „A fost supusă unei intervenţii chirurgicale pentru rănile sale la clinica veterinară de urgenţă”.

Dorothy avea inima zdrobită ştiind că iubita ei Macy a fost rănită pentru a-i salva fiica. „Mi se rupe inima atât pentru fetiţa mea, cât şi pentru câinele nostru pe care l-am adoptat în urmă cu 5 ani. Sunt o mamă singură a doi copii, iar copiii mei şi patrupedul nostru înseamnă totul pentru mine. ”

Macy a fost dusă la spitalul de animale unde a primit tratament pentru rănile sale, dar facturile au ajuns să o coste mii de dolari.

Cu toate acestea, atunci când familia a creat o pagină GoFundMe pentru strângere de fonduri, împărtăşind povestea eroică a lui Macy, oamenii au răspuns prompt donând în total 20.000 de dolari şi chiar depăşind obiectivul.

Dar cea mai bună veste este de departe aceea că Macy îşi revine, conform actualizărilor publicate de Dorothy pe pagina de strângere de fonduri.

„Febra i-a dispărut şi şi-a recăpătat pofta de mâncare”, a scris ea.

„Sunt atât de mândră de ea. Niciun coiot nu va dori să aibă de-a face cu ea când se va întoarce acasă. Căţeluşa mea este o adevărată luptătoare. Te iubesc atât de mult, Macy!”

Ce căţeluşă curajoasă. Sperăm că Macy îşi va reveni cât mai curând!

Ţi-a plăcut acest articol?