LiveBiz
Mama-căprioară aude un bebeluş nou-născut plângând şi vine alergând în ajutor

Mama-căprioară aude un bebeluş nou-născut plângând şi vine alergând în ajutor

LiveBiz » Animale » Mama-căprioară aude un bebeluş nou-născut plângând şi vine alergând în ajutor

Hanna Burton era în afara casei, pe terasă, împreună cu copilul ei nou-născut, când micuţul a început să plângă şi să se agite. L-a mângâiat şi l-a frecat pe spate – şi deodată l-a luat în braţe pentru a-l îmbrăţişa.

O altă mamă aflată în apropiere a auzit copilul plângând şi a venit deîndată în ajutor. Hanna a fost mai mult decât surprinsă că mama în cauză nu era altceva decât o mamă-căprioară, aparent îngrijorată.

Căprioara a auzit copilul plângând şi părea să creadă că este de fapt puiul ei. A venit în fugă spre terasă pentru a-l liniştit, dar s-a oprit când a văzut-o pe Hanna şi din reacţia ei cu siguranţă s-a dovedit a fi puţin confuză.

@hannaburtonWhen you almost have to throw down with a momma deer because your baby starts crying outside♬ original sound – Hanna Burton

„Acesta este copilul meu”, spune Hanna în videoclipul ce surprinde adorabilă întâlnire.

Căprioara a urmărit-o cu atenţie pe Hanna, începând să-şi dea seama că a făcut o greşeală, că bebeluşul nu era al ei şi până la urmă nici nu avea nevoie de ajutor. Totuşi, este de-a dreptul încântător să vezi că o mamă-căprioară vine în fugă pentru a se asigura că totul este în regulă.

„Bună, mami”, spune Hanna. „Crede că eşti bebeluşul ei.”

Chiar dacă nu a fost nevoie de ajutorul animalului blajin, filmarea realizată de Hanna demonstrează fără nicio urmă de îndoială că acea căprioara este o mamă minunată pentru puii ei.

Ţi-a plăcut acest articol?