LiveBiz
Femeia a decis să locuiască în propria maşină doar pentru că refuză să-şi abandoneze câinii

Femeia a decis să locuiască în propria maşină doar pentru că refuză să-şi abandoneze câinii

LiveBiz » Animale » Femeia a decis să locuiască în propria maşină doar pentru că refuză să-şi abandoneze câinii

Hillary Barrows (57 de ani) este o profesoară de limba engleză care a predat la mai multe şcoli din Europa timp de 8 ani. Hillary are doi câini, pe Robbie şi Cleo. Când a decis să revină în Anglia, aceasta şi-a adus şi câinii cu ea.

Din păcate, la întoarcerea în ţara de origine, Hillary nu a reuşit să găsească un post vacant. În scurt timp a rămas fără bani, iar guvernul i-a oferit o casă în care să locuiască. Dar locuinţele guvernamentale nu acceptă prezenţa animalelor de companie, profesoara fiind constrânsă să scape de Robbie şi Cleo.

Cum nu era dispusă să se despartă de prietenii ei cu patru picioare, femeia a decis să locuiască alături de aceştia în maşina ei veche, în parcarea supermarketului Asda, din Kent, Marea Britanie.

Hillary primeşte ajutor din partea Armatei Salvării şi a angajaţilor supermarketului, care se asigură că nu duce lipsă de hrană. Câinii au fost examinaţi de agenţii RSPCA, fiind declaraţi sănătoşi.

Cu toate că a susţinut mai multe interviuri de angajare, profesoara încă nu şi-a găsit un loc de muncă. Companiile spun că nu pot angaja pe cineva care nu are o adresă fixă. Destul de complicat, nu-i aşa?

Ziarul britanic Daily Mail a publicat povestea lui Hillary şi a fost deschis un cont pentru donaţii care să o ajute pe Hillary să-şi înceapă din nou viaţa alături de câinii ei. S-au strâns peste 9.000 de lire sterline, din cele 15.000 necesare.

Povestea a fost distribuită într-un număr atât de mare, încât a ajuns şi în atenţia unui dresor de câini care deţine un adăpost pentru animale. Instructorul i-a oferit un bungalow la ferma sa, unde Hillary poate rămâne cu câinii ei până când îşi va găsit un loc de muncă stabil şi o locuinţă decentă pentru a trăi.

În mod cert, toţi cei care iubesc câinii se identifică cu această poveste. Voi v-aţi abandona animalul de companie? Eu cu siguranţă nu!

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia.

Ţi-a plăcut acest articol? 

Cele mai vizionate