LiveBiz
Femeia de 79 de ani este condamnată la închisoare pentru că a hrănit pisicile fără stăpân din cartierul ei

Femeia de 79 de ani este condamnată la închisoare pentru că a hrănit pisicile fără stăpân din cartierul ei

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Femeia de 79 de ani este condamnată la închisoare pentru că a hrănit pisicile fără stăpân din cartierul ei

O femeie în vârstă de 79 de ani a fost găsită vinovată şi a evitat în ultima clipă o condamnare de 10 zile la închisoare. Fapta ei? A hrănit pisicile fără stăpân din cartierul unde locuieşte.

Nancy Segula din Garfield Heights, Ohio, a fost intervievată de CNN şi a explicat că a observat mai multe pisici fără stăpân făcându-şi apariţia în jurul casei sale în urmă cu câţiva ani.

Vecina ei se mutase, dar fără să-şi ia şi pisicile. Nancy, care se consideră o mare iubitoare de animale, a simţit că este responsabilitatea ei să aibă grijă de aceste biete pisici şi să le hrănească.

WGME

Hrănirea pisicilor abandonate ar putea părea un act inofensiv de bunătate, dar în Garfield Heights este un gest ilegal. Oraşul are o lege care interzice hrănirea câinilor şi pisicilor fără stăpân.

Vecinii s-au plâns de faptul că Nancy hrăneşte pisicile şi drept urmare femeia a primit o citaţie în 2017. Însă aceasta nu a fost singura – mai adunase patru în ultimii 4 ani.

Tim Riley, procurorul şef al oraşului, spune că problemele cu Nancy datează încă din 2015, când a fost condamnată şi eliberată condiţionat pentru doi ani, după multiple plângeri şi citaţii. Acuzaţiile aduse includeau faptul că avea prea multe animale şi nu strângea resturile de mâncare ce erau adesea găsite prin curţile altor vecini. De asemenea, i s-a impus să nu mai hrănească animalele fără stăpân – condiţie pe care iniţial a acceptat-o – dar apoi a ignorat-o total.

The Hill

„Le-am hrănit mereu şi le-am îngrijit, pentru că sunt o iubitoare de pisici şi eram îngrijorată pentru aceste animale. Odată ce vecinii mei s-au supărat, au chemat hingherii”, a spus ea.

În mai 2019, Nancy a primit o pedeapsă de 10 zile de închisoare, care a fost curând suspendată în urma promisiunii sale că nu va mai hrăni pisicile. Cu toate acestea, nu a trecut mult până când a primit o altă plângere însoţită de citaţie, fiind din nou condamnată la închisoare, sentinţă care urma să intre în vigoare pe 11 august 2019.

Pe lângă sentinţa primită, 22 de pisici au fost luate din casa lui Nancy şi au ajuns într-un adăpost local.

Cleveland

„Sunt sigur că oamenii ştiu despre lucrurile care se petrec într-o închisoare. Şi au de gând să o lase pe mama mea de 79 de ani să meargă acolo?”, a spus Dave Pawlowski, fiul lui Nancy.

De asemenea, Nancy consideră că pedeapsă primită este prea severă pentru faptele sale.

„Este o sentinţă prea dură pentru mine şi pentru ceea ce fac, atunci când există atât de mulţi oameni care comit o mulţime de lucruri rele”, a mai adăugat ea.

HuffPost

Nancy a avut o nouă înfăţişare în instanţă şi a fost în măsură să-şi susţină încă o dată cauza.

„Chiar dacă iubesc pisicile, nu vreau să mai am probleme”, a spus ea în faţa judecătorilor Tribunalului Municipal Garfield Heights, potrivit WOIO.

„Totul a început în 2017 când am decis să hrănesc pisicile fără stăpân. Am avut o vecină care deţinea câteva pisici şi care s-a mutat, aşa că le-a părăsit”, declara Segula pentru Fox 8 la acea vreme.

Legal Insurrection

Povestea ei a devenit virală în urma sentinţei şi după ce a declarat că nu va mai hrăni pisicile pentru a evita închisoarea.

Ce părere aveţi despre această situaţie? Merită să fie achitată datorită naturii faptelor sale? Sau ar trebui să fie obligată să-şi îndeplinească pedeapsa, în ciuda vârstei?

Aflaţi mai multe din videoclipul de mai jos şi spuneţi-ne ce credeţi în secţiunea de comentarii.

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.