LiveBiz
Căţeaua gestantă şi fără adăpost plânge de bucurie când salvatorul o pune în maşina lui

Căţeaua gestantă şi fără adăpost plânge de bucurie când salvatorul o pune în maşina lui

LiveBiz » Animale » Căţeaua gestantă şi fără adăpost plânge de bucurie când salvatorul o pune în maşina lui

Deşi unele persoane subestimează inteligenţa animalelor şi capacitatea lor de a comunica şi de a-şi exprima emoţiile, acestea sunt capabile să arate ce simt, să îi protejeze pe cei pe care îi iubesc şi să ceară ajutor atunci când au nevoie.

Reacţia unei căţeluşe când a primit în sfârşit ajutorul pe care îl aştepta atât de mult nu a putut trece neobservată: aceasta a început să plângă emoţionată pentru că ea şi căţeii pe care urma să îi aducă pe lume vor avea un loc unde să fie în siguranţă.

Am observat că Poppy avea lacrimi în ochi. Nu cred că am văzut asta vreodată la un câine.” – povesteşte Jack Anderson, care a salvat câinele împreună cu soţia sa.

Cuplul tocmai lua prânzul la un fast-food când au observat că cineva îi urmărea. Un câine mare şi negru stătea pe podea sub un scăunel, privindu-i în timp ce mâncau.

„Nu şi-a luat nicio clipă privirea de la noi, dar nu s-a apropiat şi nici nu a cerut de mâncare” – a declarat Jack Anderson într-un interviu.

„Proprietarii restaurantului au ieşit şi au alungat câinele. A fost evident că s-a speriat şi a dispărut” – a mai adăugat Jack.

Dar cuplul a revăzut câinele în drum spre casă şi acela a fost momentul în care şi-au dat seama că era gestantă.

Au ştiut că are nevoie de ajutor imediat: „Întâmplător soţia mea luase restul de mâncare la pachet şi m-am dus la căţeluşă să o hrănesc. Aceasta era foarte nervoasă, dar am putut vedea câteva dintre cicatricile de pe piele, aşa că am înţeles perfect că nu i-a fost uşor să aibă încredere în fiinţele umane.” – a spus Jack.

De fapt, căţeluşa a acţionat cu prudenţă pentru că ştia prea bine cea mai rea latură a umanităţii şi încerca să rămână în siguranţă. Jack şi soţia sa s-au străduit din greu să-i câştige încrederea bietei căţeluşe nervoase şi au reuşit să o convingă să accepte mâncarea din mână.

Au lăsat-o să termine de mâncat şi apoi au ridicat-o cu grijă pentru a o urca în maşină. Poppy se simţea în afara oricărui pericol. Ştia că sunt oameni buni şi plângea de emoţie.

Biata căţeluşa era în sfârşit într-un mediu cald şi sigur. Durerea şi neputinţa aveau să rămână în urmă; pentru câine, cel mai important lucru era să se asigure că îşi va aduce puii pe lume în deplină siguranţă.

„Ne-am oprit în acel moment pentru a-i permite căţeluşei să se calmeze, dar sincer, a fost cu mult mai relaxată decât mă aşteptam.” – a spus Jack.

Bărbatul a scos telefonul mobil din buzunar pentru a surprinde scenele care au captivat mii de oameni prin reacţia adorabilă a căţeluşei care le va fi mereu recunoscătoare că nu a fost indiferenţi faţă de durerea ei.

„Am început să-i fac poze soţiei mele în timp ce o consola şi am observat că Poppy avea lacrimi în ochi. Din fericire, părea destul de sănătoasă.” – a adăugat Jack.

Căţeluşa a petrecut câteva zile cu ei, aceştia având grijă de ea pe rând. A dormit liniştită şi s-a obişnuit foarte repede cu canapeaua.

Dar încetul cu încetul, Poppy a început să-şi revină până şi-a arătat dorinţa de a trăi, jucându-se fericită şi făcând fel de fel de năzdrăvănii. După ce a suferit atât de mult, câinele a cunoscut în sfârşit iubirea necondiţionată!

Puii lui Poppy vor fi îngrijiţi de Jack şi de soţia sa până când vor avea condiţiile necesare pentru a fi adoptaţi.

Mama nu va trebui niciodată să se gândească la opţiunea de a se întoarce din nou în stradă.

„Poppy va rămâne cu noi. Învăţăm despre ea tot timpul şi îi reconstruim zi de zi încrederea în oameni.” – a mai spus Jack.

Cuplul înţelege suferinţa căţeluşei şi îşi doreşte ca ea să se bucure de dragoste până la sfârşitul zilelor. Aceşti oameni minunaţi, prin gestul lor simplu, i-au schimbat destinul pentru totdeauna.

Ţi-a plăcut acest articol?