LiveBiz
Un băieţel de 5 ani aleargă la o vecină şi îi spune că mama lui a murit în duş: Când vede ce ţine în mâini, reacţionează imediat

Un băieţel de 5 ani aleargă la o vecină şi îi spune că mama lui a murit în duş: Când vede ce ţine în mâini, reacţionează imediat

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Un băieţel de 5 ani aleargă la o vecină şi îi spune că mama lui a murit în duş: Când vede ce ţine în mâini, reacţionează imediat

Sal Cicalese, din San Tan Valley, Arizona, nu este un copil obişnuit în vârstă de 5 ani.

Acest băieţel este un adevărat erou – iar acum el este lăudat pe internet pentru reacţia sa rapidă.

Într-una din zile, când Jessica Penoyer era în locuinţa sa din San Tan Valley, a auzit pe cineva ciocănind insistent la uşă.

S-a dus imediat să vadă cine este, iar când a deschis, în pragul uşii era nimeni altul decât vecinul său de 5 ani, Sal Cicalese, cu sora lui mai mică în braţe.

„El stătea acolo ţinând ceva în braţe şi am crezut iniţial că este o păpuşă”, a declarat Jessica Penoyer pentru postul de televiziune ABC15 Arizona.

YouTube/ABC15 Arizona

Dar nu era o păpuşă: era chiar sora lui Sal, în vârstă de două luni.

La început, Jessica s-a gândit că băiatul îi spunea ceva de câinele lor care a murit, dar în curând a înţeles că problema era cu totul alta.

“El a explicat: ‘Nu, mama mea a murit în duş, poţi să ai grijă de noi?'”, a mărturisit Jessica.

YouTube/ABC15 Arizona

În momentul în care Jessica a înţeles mesajul îngrozitor, femeia a chemat imediat o ambulanţă.

Din fericire, s-a dovedit ulterior că mama copiilor nu murise, ci avusese o criză şi a leşinat în timp ce se afla în duş.

Din pur instinct, Sal a reacţionat imediat – iar ceea ce a făcut în continuare, a lăsat pe toată lumea fără cuvinte.

YouTube/ABC15 Arizona

Gândindu-se că mama lui a murit, băieţelul a înţeles că trebuie să acţioneze imediat pentru ca el şi sora lui să fie în siguranţă.

A târât un scaun până la perete și s-a urcat pe el.

Cu ajutorul acestuia, copilul de 5 ani a putut ajunge la butonul care controlează ușa de la garaj.

YouTube/ABC15 Arizona

Copilul şi-a învelit sora într-o păturică, astfel încât să-i ţină de cald şi să se simtă în siguranţă.

Apoi şi-a luat surioara în braţe şi s-a grăbit spre casa vecinei sale, Jessica!

YouTube/ABC15 Arizona

La scurt timp de la primirea apelului, ambulanţa a sosit şi a avut grijă de mama sa, care din fericire a supravieţuit.

Dar dacă băiatul de 5 ani nu ar fi avut prezenţă de spirit, această poveste s-ar fi putut termina într-un mod nefericit.

„Sincer, mi-a salvat viaţa, pentru că eram cu robinetul pornit în cadă şi dacă nu ar fi chemat ajutor, m-aş fi înecat”, spune mama Kaitlyn.

YouTube/ABC15 Arizona

Efortul plin de curaj al lui Sal nu a trecut neobservat. El a fost numit pompier onorific, primind o diplomă şi o cască de pompieri.

Acum, pompierii şi personalul de pe ambulanţă doresc ca această poveste să ajungă la cât mai multe persoane, pentru a reaminti tuturor părinţilor despre importanţa de a le explica celor mici ce trebuie să facă în caz de urgenţă.

Urmăriți mai jos un clip despre acest incident:

Distribuiţi această poveste în onoarea băieţelului curajos care a avut o prezenţă de spirit uimitoare, salvându-şi mama!

Ţi-a plăcut acest articol?