LiveBiz
O staţie de autobuz adăposteşte câinii vagabonzi din zonă şi le oferă un culcuş cald în care să doarmă

O staţie de autobuz adăposteşte câinii vagabonzi din zonă şi le oferă un culcuş cald în care să doarmă

LiveBiz » Animale » O staţie de autobuz adăposteşte câinii vagabonzi din zonă şi le oferă un culcuş cald în care să doarmă

Odată cu sosirea anotimpului rece, animalele fără stăpân şi fără adăpost sunt cele mai expuse temperaturilor scăzute pe timp de noapte. Deşi lipsa unui adăpost a fost întotdeauna o problemă fundamentală, mulţi prieteni cu patru picioare au mare nevoie şi de atenţia comunităţii.

De exemplu, angajaţii unei staţii de autobuz braziliene au decis să ajute în felul lor câinii vagabonzi din zonă, oferindu-le puţin confort în cea mai friguroasă perioadă a anului…

Imagine: Fabiane Rosa / Facebook

Ideea angajaţilor de la terminalul de autobuz Barreirinha din Curitiba, Brazilia, a fost să amenajeze mai multe spaţii de dormit prevăzute cu câte o pătură călduroasă celor câţiva câini vagabonzi din zonă. Astăzi, aceşti angajaţi generoşi au în fiecare seară trei „oaspeţi” cu patru picioare: Max, Pitoco şi Zoinho.

Pentru a-i imortaliza pe aceşti câini vagabonzi care dorm liniştiţi în staţia de autobuz, Fabiane Rosa le-a făcut câteva poze pe care le-a publicat pe Facebook, însoţite de textul: „Felicitări personalului terminalului, toată lumea înţelege că aceşti îngeri sunt acolo şi au dreptul să nu sufere din cauza frigului. Multe companii din Curitiba ar putea urma acest exemplu, ajutând un animal fără adăpost. Desigur, acest lucru nu este ideal pentru ei, dar cel puţin încă există oameni care au grijă de bieţii patrupezi.”

Imagine: Fabiane Rosa / Facebook

Un gest de mare bunătate care, mulţumită fotografiilor făcute de Fabiane Rosa, a ajuns imediat pe web!

Toţi prietenii noştri cu patru picioare merită să trăiască sub un acoperiş cald şi confortabil…

Imagine: Fabiane Rosa / Facebook

… poate că aceşti trei câini nu şi-au găsit o familie pentru totdeauna, dar angajaţii acestei staţii de autobuz s-au gândit şi la ei!

Imagine: Fabiane Rosa / Facebook

Ce idee minunată!

Ţi-a plăcut acest articol?