LiveBiz
Câinele abandonat găseşte geamul deschis şi sare direct în mașina poliției pentru a cere ajutor

Câinele abandonat găseşte geamul deschis şi sare direct în mașina poliției pentru a cere ajutor

LiveBiz » Animale » Câinele abandonat găseşte geamul deschis şi sare direct în mașina poliției pentru a cere ajutor

Doi ofiţeri de poliţie care patrulau pe una dintre autostrăzile din Santa Catarina, Brazilia, tocmai încheiaseră o operaţiune de rutină când s-au întors la autovehicul pentru a descoperi cu srurprindere un pasager clandestin. Câinele abandonat se pare că a ştiut bine unde să vină pentru a cere ajutor! Puiul a găsit geamul deschis şi a sărit în maşina de patrulare, aşteptând cuminte întoarcerea poliţiştilor.

„Poliţiştii au fost uimiţi”, a scris unul dintre utilizatorii platformei Facebook, în corpul postării. „A plâns mult. [Câinele] părea să fi fost abandonat pe marginea autostrăzii.”

Oamenii legii au fost de-a dreptul uimiţi de felul în care acest câine inteligent a venit să le ceară ajutorul şi au decis să-i ofere o călătorie gratuită până la secţia de poliţie. Acolo, viaţa lui Rex s-a schimbat în bine deoarece unul dintre ofiţeri a decis să adopte căţeluşul!

„[El] a decis să-l adopte, ceea ce i-a bucurat mult pe copiii săi” – este mesajul postat de Poliţia din Santa Catarina. „Câinele se numeşte Rex!” – au mai adăugat aceştia

Felicitări acestor oameni minunaţi pentru gestul lor!

Ţi-a plăcut acest articol?