LiveBiz
Familia Regală a dat publicităţii primele poze cu Prinţul Louis, lăsând să se observe un detaliu important

Familia Regală a dat publicităţii primele poze cu Prinţul Louis, lăsând să se observe un detaliu important

LiveBiz » Familie » Familia Regală a dat publicităţii primele poze cu Prinţul Louis, lăsând să se observe un detaliu important

Când s-a aflat că Ducesa de Cambridge şi soţul ei, Prinţul William, aşteaptă cel de-a treilea copil, toată lumea s-a bucurat! Familia Regală a răspândit atât de multă dragoste în toate colţurile lumii, iar vestea că vor fi din nou părinţi a fost primită cu mult entuziasm.

După luni de zile de stări de rău aproape în fiecare dimineaţă, pe 23 aprilie 2018 Kate a dat naştere unui băiat sănătos de 3.6 kg, la fel de drăguţ ca şi fraţii lui mai mari. Kate şi William l-au prezentat în mod oficial pe prinţul Louis Arthur Charles în data de 27 aprilie – şi nu a mai durat mult până când primele fotografii oficiale au fost dezvăluite.

Facebook/The Royal Family

Pe 2 mai, la aproximativ o săptămână după naşterea prinţului Louis, Ducesa de Cambridge a surprins două poze care fac furori pe internet! Înainte de a realiza că există ceva remarcabil în legătură cu fotografiile, acestea au fost postate pe conturile de socializare ale familiei regale.

Twitter/The Royal Family

Declarație oficială

Odată cu publicarea fotografiilor care îl înfăţişează pe Prinţul Louis, a venit şi o declaraţie oficială din partea Palatului, în care cuplul regal a mulţumit publicului pentru felicitări şi sprijin.

„Ducele şi Ducesa doresc să mulţumească publicului pentru urările sincere venite după naşterea prinţului Louis şi pentru cea de-a treia aniversare a prinţesei Charlotte”, se arată în declaraţie.

Desigur, nu va mai trece mult timp până când cuplul regal se va afla din nou în lumina reflectoarelor. Prinţul Harry şi Meghan Markle se vor căsători la castelul Windsor pe data de 19 mai a acestui an şi se presupune că micul Prinţ Louis are voie să lipsească de la acest eveniment.

Facebook/The Royal Family

Imediat după ce Familia Regală a postat on-line fotografiile surprinse de Kate, oamenii au început să comenteze cât de bine seamănă prinţul Louis cu tatăl său!

Katie, o utilizatoare de pe Twitter, a făcut un colaj în care Prinţul Louis şi Prinţul William seamană ca două picaturi de apă. De la sprâncenele blonde până la ochii dulci – chiar şi îmbrăcămintea este albă – Prinţul William are cu siguranţă un mic „geamăn” acasă acum.

Îi dorim Prinţului William şi Ducesei de Cambridge să fie sănătoşi şi împliniţi alături de cele trei comori. Abia aşteptăm să vedem cum cresc George, Charlotte şi Louis!

Twitter/Katie’s Royal Love

Aflaţi mai multe despre Prinţul Louis şi semnificaţia numelui său în videoclipul de mai jos. Ce scumpete!

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook, astfel încât mai multe persoane să se poată bucura de fotografiile adorabile cu micuţii cuplului regal!

Ţi-a plăcut acest articol?