LiveBiz
Puiul de cangur rămas orfan îmbrăţişează strâns un ursuleţ de pluş: doar aşa se simte mai puţin singur

Puiul de cangur rămas orfan îmbrăţişează strâns un ursuleţ de pluş: doar aşa se simte mai puţin singur

LiveBiz » Animale » Puiul de cangur rămas orfan îmbrăţişează strâns un ursuleţ de pluş: doar aşa se simte mai puţin singur

Cu toţii avem nevoie de o îmbrăţişare. Apropierea fizică a două braţe care ne înconjoară şi ne ţin strâns, din partea unei persoane care ne iubeşte, este nepreţuită şi reuşeşte adesea să aibă efecte benefice asupra minţii noastre mai bine decât o face orice medicament. La urma urmei, cine nu a avut nevoie de o îmbrăţişare măcar o dată în viaţă? Gândiţi-vă, chiar şi animalele simt adesea nevoia unei îmbrăţişări, precum cangurul din următoarea poveste…

Imagine: Tim Beshara / Twitter

Cangurul din fotografie se numeşte Doodlebug şi locuieşte într-un adăpost din regiunea Northern Rivers, New South Wales, pe continentul australian; motivul pentru care aceste imagini au făcut înconjurul lumii este foarte clar; acest marsupial foarte tandru, tipic Australiei, şi-a pierdut mama şi din acest motiv a realizat brusc că nimeni nu mai poate avea grijă de el.

Imagine: Tim Beshara / Twitter

Gillian Abbot, care conduce un refugiu de conservare a faunei sălbatice în Australia (WIRES), a venit în ajutorul acestui cangur orfan; Gillian nu numai că a avut grijă de marsupialul fără mamă, dar i-a oferit tot ce credea că ar putea avea nevoie pentru a-l face să se recupereze cât mai repede posibil şi să sufere cât mai puţin în urma şocului detaşării bruşte. O idee strălucită pe care a avut-o doamna Abbot a fost să atârne urşi de pluş în curtea din spatele adăpostului australian.

Evident, Doodlebug s-a îndrăgostit imediat de unul dintre aceşti urşi şi nu s-a mai despărţit de el, aşa cum dezvăluie imaginile postate de Tim Beshara, fiul lui Gillian Abbot, pe profilul său de Twitter.

Imagine: Tim Beshara / Twitter

Tim a declarat pe Twitter că: „cangurul Doodlebug pare să reacţioneze la aceste jucării de pluş la fel ca un copil, practic se comportă cu acest urs drăgălaş ca şi cum ar fi prietenul său cel mai bun”.

Imaginile în care Doodlebug îşi îmbrăţişează strâns prietenul de pluş au înduioşat inimile a milioane de utilizatori de internet din întreaga lume; şi noi ne alăturăm lor şi sperăm că acest cangur care a rămas brusc orfan îşi va găsi din nou fericirea şi că va suferi din ce în ce mai puţin de singurătate. Momentan, lângă el există un urs care nu-l va părăsi niciodată!

Ţi-a plăcut acest articol?