LiveBiz
Abandonată cu piciorul rupt, căţeluşa se ascundea sub un tufiş pe marginea drumului, până când un înger a apărut

Abandonată cu piciorul rupt, căţeluşa se ascundea sub un tufiş pe marginea drumului, până când un înger a apărut

LiveBiz » Animale » Abandonată cu piciorul rupt, căţeluşa se ascundea sub un tufiş pe marginea drumului, până când un înger a apărut

O femelă PitBull pe nume Karma se zvârcolea de durere pe marginea drumului din cauza unui picior grav fracturat. Nu avea nicio dorinţă de a pleca de acolo, deoarece suferea foarte mult. Cu toate acestea, oamenii care au trecut pe lângă ea au evitat să se apropie, deoarece era un „PitBull înfricoşător”. În zilele următoare, câinele rănit a început să sufere de foame şi în cele din urmă a renunţat la toate speranţele de supravieţuire.

Un trecător cu inimă bună a alertat grupul de salvare „Hope For Paws” cu privire la situaţia Karmei, iar un salvator, in persoana lui Eldad Hagar, a condus timp de 45 de minute pentru a ajunge la locul cu pricina. Mulţi vecini l-au avertizat pe Eldad să fie atent cu PitBull-ul, dar bărbatul nici nu a vrut să audă. Când salvatorul s-a apropiat de Karma, câinele l-a privit cu ochii săi incredibil de frumoşi, doar pentru a-şi întoarce apoi privirea. Karma era epuizată şi nu voia să aibă de-a face cu nimeni.

Salvatorul a simţit deznădejdea şi disperarea Karmei şi a decis să o facă să se simtă în siguranţă în prezenţa sa. El i-a oferit câinelui nişte mâncare şi l-a mângâiat, convingându-l să meargă cu el. Karma a acceptat timid mâncarea, dar nu a arătat niciun interes în a fi salvată. Era clar că patrupedul abătut avea probleme de încredere în raport cu oamenii. Karma voia să fie singură, chiar dacă asta însemna să aibă parte de un sfârşit lent.

Eldad şi-a dat seama că biata căţeluşă nu va veni către el din proprie iniţiativă. Aşa că i-a pus prudent o lesă la gât pentru a vedea dacă o acceptă şi cum reacţionează. În mod ciudat, Karma a fost destul de înţelegătoare şi nu a răspuns cu agresivitate.

Pe măsură ce Eldad a continuat să-i ofere mângâieri, câinele a înţeles că acel om se afla acolo pentru a-i oferi ajutorul, astfel încât s-a ridicat şi a acceptat să-l urmeze!

Timida şi adorabila căţeluşă ştia că se lasă cu totul pe mâinile salvatorului, dar ceva i-a spus că Eldad reprezintă calea către speranţă şi vindecare. În urma acestei acceptări emoţionante, şi-a aşezat capul în poala salvatorului şi a început să-l inunde cu multe sărutări de mulţumire! Ce privelişte minunată!

În filmare o puteti vedea pe Karma cu inima frântă găsind o rază de speranţă după ce era cât pe ce să renunţe la viaţă.

Ţi-a plăcut acest articol?