LiveBiz
Pompierul asistă o gravidă aflată în dificultate şi apoi îi adoptă fetiţa: „Dintotdeauna mi-am dorit o fiică”

Pompierul asistă o gravidă aflată în dificultate şi apoi îi adoptă fetiţa: „Dintotdeauna mi-am dorit o fiică”

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Pompierul asistă o gravidă aflată în dificultate şi apoi îi adoptă fetiţa: „Dintotdeauna mi-am dorit o fiică”

Când îţi asumi slujba de pompier, ajungi ca la un moment dat să fie ceva obişnuit să salvezi vieţi. Marc Hadden, însă, nu şi-a imaginat că într-o zi va asista o gravidă să dea naştere unei fetiţe, că îi va salva viaţa şi că din acea zi va deveni fiica lui. Era 14 noiembrie 2011, când Marc a răspuns unui apel de urgenţă venit din partea unei femei care se plângea de dureri abdominale severe.

Odată ajuns la faţa locului, Marc a făcut tot ce trebuia pentru ca naşterea bebeluşului să decurgă fără probleme. Cu toate acestea, când femeia a fost transferată la spital, ea a declarat în mod expres că nu poate avea grijă de copil şi în acel moment Marc a ridicat mâna pentru a se alinia la procesul de adopţie. Nu şi-ar fi imaginat niciodată, dar visul său şi al soţiei sale de a avea o fiică era pe cale să se împlinească.

Marc şi soţia lui aveau deja doi fii, dar îşi doreau din toată inima şi o fiică. Din păcate, având deja unele complicaţii la primele două sarcini, cei doi optaseră pentru adopţie – un proces foarte greoi, după cum ştim, care nu îndeplineşte întotdeauna dorinţa de maternitate sau paternitate. Când Marc, în acea zi, şi-a sunat soţia, pe Beth, pentru a-i spune că a asistat la naşterea unei fetiţe, în timpul unei intervenţii ca pompier, femeia a răspuns în glumă: „O putem păstra?”. Nu şi-au închipuit că această fetiţă avea cu adevărat nevoie de o nouă familie iubitoare care să aibă grijă de ea.

Când Beth a auzit povestea salvării cu propriile urechi, ea l-a întrebat pe Marc dacă ar putea să o viziteze la spital pe femeia care tocmai a născut. Beth a simţit multă compasiune pentru această femeie care se lupta deja să crească un fiu adolescent la vremea aceea: „I-am adus o mică carte de rugăciuni şi am întrebat-o dacă are nevoie de ceva”, îşi aminteşte Beth.

În timp ce cele două femei vorbeau, un doctor a venit să o informeze pe proaspăta mamă că sunt gata să continue procedurile de adopţie şi în acel context femeia i-a spus lui Beth fraza „magică”: „Nu pot să dau copilul cuiva cu care nu m-am întâlnit niciodată”. Acela a fost momentul când Beth i-a mărturisit femeii că ea şi soţul ei, Marc, doreau foarte mult să adopte o fetiţă.

Femeia s-a uitat la Beth şi i-a răspuns: „Chiar vreau să-mi adopţi fetiţa”. La scurt timp, cadrele medicale au adus-o pe micuţa Gracie şi Beth cu lacrimi în ochi a reuşit să o ţină pentru prima dată în braţe. Beth l-a sunat imediat pe Marc şi i-a spus: „Cred că tocmai avem o fetiţă”. Până la sfârşitul acelei zile, cuplul semnase toate actele de custodie temporară şi la doar 48 de ore de la naştere, Gracie a reuşit să plece acasă cu ei. Astăzi, este domnişoară frumoasă în vârstă de 10 ani, care trăieşte fericită alături de minunata ei familie.

Pentru Marc şi Beth, a o avea pe Gracie a fost ca şi cum ar fi câştigat la loterie: „Uneori, cele mai bune lucruri din viaţă se petrec într-o clipită şi nu le poţi rata!”

Ţi-a plăcut acest articol?