LiveBiz
Era o zi obişnuită la azilul de bătrâni, până când lucrurile o iau complet razna…

Era o zi obişnuită la azilul de bătrâni, până când lucrurile o iau complet razna…

LiveBiz » Spectacol » Era o zi obişnuită la azilul de bătrâni, până când lucrurile o iau complet razna…

De-a lungul timpului au existat foarte mulţi oameni care ne-au arătat că vârsta nu este un impediment atunci când îşi doreşti să te bucuri de viaţă. Fie că ai 18 ani, sau chiar 80, dacă descoperi de ce eşti capabil cu adevărat poţi face multe lucruri frumoase şi îţi poţi crea amintiri de neuitat.

Cincizeci de rezidenţi ai azilului „Julia Wallace Retirement Village”, nepoţii acestora şi angajaţii acestui loc, ajutaţi de fundaţia „80 Odd Years of Happy” au recreat videoclipul „Shake it off” al cântăreţei americane Taylor Swift, într-un mod neaşteptat. Majoritatea protagoniştilor au o vârstă medie de 82 de ani, lucru care a făcut ca totul să fie şi mai impresionant.

80odd yearsofhappy via YouTube

Ţinutele extravagante, asemănătoare celor din celebrul videoclip şi energia de invidiat a acestor vârstnici au creat un moment cu totul magic.

Cu fiecare scenă filmată, aceştia demonstrau că niciodată nu eşti prea bătrân pentru a putea dansa cu mult entuziasm şi pentru a te adapta lumii moderne.

80odd yearsofhappy via YouTube

Filmările au ţinut o săptămână, iar videoclipul a fost prezentat într-o gală extraordinară în Palmerston North. Organizaţia care avut ideea ca pensionarii să recreeze videoclipul lui Taylor Swift, a ajutat, de asemenea şi azilul de bătrâni „Diana Isaac” din Christchurch să îi aducă un omagiu lui Pharrell Williams.

Bucuraţi-vă de această parodie pe care nu trebuie s-o rataţi, urmărind videoclipul de mai jos!

Ţi-a plăcut acest articol?