LiveBiz
Poliţistul îşi petrece o bună parte din timpul său liber hrănind şi îngrijind câinii fără stăpân

Poliţistul îşi petrece o bună parte din timpul său liber hrănind şi îngrijind câinii fără stăpân

LiveBiz » Animale » Poliţistul îşi petrece o bună parte din timpul său liber hrănind şi îngrijind câinii fără stăpân

Animalele sunt cu adevărat unele dintre cele mai preţioase fiinţe din viaţa noastră. Iar dacă le iubim, ar trebui să avem grijă de ele de fiecare dată când putem, chiar dacă nu fac parte din familia noastră.

O mărturie a acestei iubiri incontestabile faţă de animale poate fi văzută la Hector Garrido, ofiţer de poliţie în San Pedro de la Paz, Chile. Deşi o mare parte din zi se află în sujba legii, când are timp nu uită niciodată să hrănească un grup de câini fără stăpân. Şi face asta de mai bine de 8 ani de zile!

Şef adjunct al poliţiei locale, Hector Garrido Sagredo asigură de 30 de ani liniştea şi bunul mers al comunităţii din San Pedro de la Paz. Mulţi pot spune că este un om care s-a dedicat întotdeauna binelui concetăţenilor săi. Însă de-a lungul vieţii, Hector a mai demonstrat şi în alt mod că are o inimă generoasă faţă de cei care au cel mai mult nevoie de el.

De fapt, începând din 2011, împreună cu alţi colegi din poliţia locală, Hector le-a oferit hrană şi medicamente gratuite tuturor câinilor vagabonzi din oraş. Şi aceste fapte le-a repetat de fiecare dată când a avut ocazia. Nu este ceva neobişnuit să auzi localnicii spunând că poliţistul îşi petrece o bună parte din timpul său liber vizitând câinii vagabonzi, momente în care le asigură hrană, apă, dar şi multă afecţiune.

Un model exemplar de funcţionar public pentru toţi cetăţenii oraşului în care locuieşte şi de dragoste necondiţionată faţă de animalele aflate în dificultate! Felicitări!

Distribuiţi acest frumos exemplu despre cum putem fi oameni cu cei mai buni prieteni ai noştri. Mulţumiri!

Ţi-a plăcut acest articol?