LiveBiz
Mama-pisică îşi duce puiul bolnav la spital pentru a cere ajutorul paramedicilor

Mama-pisică îşi duce puiul bolnav la spital pentru a cere ajutorul paramedicilor

LiveBiz » Animale » Mama-pisică îşi duce puiul bolnav la spital pentru a cere ajutorul paramedicilor

Fotografiile surprinse în secţia de primiri urgenţe a unui spital din Istanbul, Turcia, au devenit virale pe reţelele de socializare.

Imaginile au fost publicate de Merve Özcan pe Twitter, arătând o scenă incredibilă şi neobişnuită: o mama-pisică îşi cară pisoiul bolnav pentru a fi văzut şi tratat de medici.

Imagine: Merve Özcan / Twitter

Imaginea a devenit virală, fiind distribuită de mii de ori pe reţelele de socializare.

Cam care sunt şansele să vedeţi un pisoi purtat de mama sa la secţia de primiri urgenţe. „Astăzi eram în secţia de primiri urgenţe a spitalului, când o pisică a apărut grăbită, purtându-şi puiul în gură”, a scris Merve Özcan, persoana care a publicat iniţial fotografiile.

Imagine: Merve Özcan / Twitter

Medicii au înconjurat-o pe mama şi pe pisoiul ei şi au verificat dacă are probleme grave de sănătate, dar aparent se simţea bine, având doar hipotermie din cauza temperaturilor scăzute din această perioadă.

În timp ce micuţului i se acorda primul ajutor, medicii i-au dat mamei nişte lapte şi hrană pentru a o linişti şi a o face să se simtă mai confortabil. Ulterior, cele două pisici au fost trimise la un medic veterinar pentru un consult de specialitate. Oricum, se vedea cu ochiul liber că acum erau mult mai bine.

Imagine: Merve Özcan / Twitter

Utilizatorii platformei Reddit au lăudat paramedicii şi personalul spitalului din Istanbul pentru gestul lor de mare generozitate. Unii dintre ei chiar şi-au amintit de propriile experienţe, când au ajutat animalele aflate în nevoie.

Imagine: Merve Özcan / Twitter

„S-a întâmplat în oraşul meu natal cu o pisică care abia devenise mamă. Avea probleme de sănătate şi fost dusă la spital unde a primit primul ajutor. Cei de acolo au ajutat-o ​​şi acum este animalul de companie al medicului care a sunat la veterinar”, a povestit un utilizator Reddit.

Ţi-a plăcut acest articol? 

Cele mai vizionate