LiveBiz
O găină adoptă puii abandonaţi: sub aripile ei găsesc confortul şi dragostea de care au nevoie

O găină adoptă puii abandonaţi: sub aripile ei găsesc confortul şi dragostea de care au nevoie

LiveBiz » Animale » O găină adoptă puii abandonaţi: sub aripile ei găsesc confortul şi dragostea de care au nevoie

În lumea necuvântătoarelor există unele vieţuitoare care par să aibă un instinct matern înnăscut, gata să iasă la suprafaţă atunci când este nevoie. De fapt, unele exemplare par să fi venit pe lume cu această predispoziţie pe care abia aşteaptă să o pună în practică. Acelaşi lucru se poate spune şi despre fiinţele umane – unii oameni nu par deloc interesanţi de copiii lor, în timp ce alţii ar face orice pentru a deveni părinţi.

Şi pentru că tot vorbeam de instinctul matern, la o fermă din Vale do Paraíso, Brazilia, un fermier a dorit să împărtăşească filmarea scenei incredibile în care una dintre găinile sale are grijă de câţiva căţeluşi.

Imagine: Youtube / ViralHog

Puii au fost abandonaţi de mama lor, care este descrisă de fermierul brazilian ca fiind „neinteresată” de a avea grijă de puii ei. Pentru a acţiona ca o mamă surogat, una dintre găinile de la fermă are grijă de ei! Mama-găină este extrem de protectoare cu puii, care îi recunosc pe deplin rolul de mamă.

După cum afirmă barbatul în videoclip, nici măcar nu te poţi apropia prea mult de pui fără să fii atenţionat de găină. Afecţiunea dintre cele două specii diferite este în mod clar reciprocă şi subliniază cât de incredibilă este natura, de cele mai multe ori. Iar căţeluşul care se odihneşte liniştit sub aripa găinii este probabil una dintre cele mai dulci şi mai emoţionante scene pe care le-am văzut în ultima vreme.

Ţi-a plăcut acest articol?