LiveBiz
Căţeluşa s-a născut fără picioare, dar dragostea familiei sale era tot ce avea nevoie pentru a fi fericită

Căţeluşa s-a născut fără picioare, dar dragostea familiei sale era tot ce avea nevoie pentru a fi fericită

LiveBiz » Animale » Căţeluşa s-a născut fără picioare, dar dragostea familiei sale era tot ce avea nevoie pentru a fi fericită

Să ai acasă un câine fără membre poate fi o adevărată provocare. Unii medici veterinari susţin că un animal de companie, ca de exemplu un câine, nu poate trăi în aceste condiţii în timp ce alţii se nasc normal, dar un caz în Coreea de Sud ar putea face o diferenţă.

Protagonista următoarei poveşti este o căţeluşă care a venit pe lume fără picioare, aşa că nu ştie un alt mod de a trăi.

Familia ei umană a primit-o aşa din prima zi şi nu a privat-o nici măcar o secundă de dragoste, având grijă de ea la fel ca în cazul oricărui alt animal de companie.

Aşa a început călătoria acestui mic animal care, în ciuda tuturor greutăţilor, a primit întotdeauna dragostea stăpânilor săi.

Lipsa labelor nu a reprezentat niciodată un impediment pentru a face totul ca un animal de companie normal. Căţeluşa mănâncă, se mişcă şi primeşte multă afecţiune de la proprietarii săi. Puteţi vedea chiar şi faptul că animalul este în perfectă stare de sănătate, cu o blană frumoasă şi o construcţie adecvată vârstei sale.

Cu toate acestea, stăpânii căţeluşei îşi dorea să facă ceva mai mult pentru ea, aşa că au decis să meargă la un specialist.
Acolo s-a stabilit că singura boală a acestui minunat pui era faptul că venise pe lume fără picioare, dar sănătatea sa era formidabilă.

Drept urmare, pentru a face din acest căţel, un animal de companie mai fericit, idealul era să-i ofere posibilitatea de a avea propriul său scaun cu rotile. Au construit un scaun special pentru ea şi acum căţeluşa poate merge oriunde doreşte fără piedici.

Nu se va mai confrunta niciodată cu limitările de până acum, dar, desigur, nici nu va putea fugi şi să se rătăcească dacă se va aventura vreodată în căutarea stăpânilor.

Acum a câştigat mai multă autonomie şi stăpânii ştiu că, prin dragoste şi atenţie, nimic nu ar putea opri visul acestei minunate căţeluşe.

Uneori se sătura să stea izolată din cauza dizabilităţii sale.

Aşadar, dacă sunteţi una dintre acele persoane care cred cu tărie că fiecare animal merită o şansă la viaţă, indiferent de handicapul pe care îl are, ştiţi ce aveţi de făcut…

Viaţa acestei căţeluşe a devenit minunată şi totul datorită unui scaun cu rotile.

Ţi-a plăcut acest articol?