LiveBiz
Copilul pleca de acasă cu 2 pachete cu mâncare în fiecare zi. Mama înmărmureşte când află motivul lui

Copilul pleca de acasă cu 2 pachete cu mâncare în fiecare zi. Mama înmărmureşte când află motivul lui

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Copilul pleca de acasă cu 2 pachete cu mâncare în fiecare zi. Mama înmărmureşte când află motivul lui

Oricine a crescut vreodată un copil ştie deja cât de surprinzători pot fi cei mici.

Chiar şi aşa, nu mică i-a fost mirarea lui Josette Duran, când tânărul său fiu, Dylan, s-a apropiat de ea într-o dimineaţă şi a întrebat-o dacă ar putea lua două prânzuri la pachet pentru la şcoală.

Josette, care tocmai pregătea pachetul obişnuit pentru Dylan, a fost luată prin surprindere de această cerere, simţind instantaneu că ceva nu este în regulă. Ea l-a întrebat dacă porţia obişnuită de mâncare nu-i era suficientă pentru a se sătura, dar se părea că în realitate lucrurile stăteau cu totul diferit…

După ce i-a adresat mai multe întrebări, Josette a aflat că Dylan cerea un al doilea pachet cu mâncare pentru prietenul său. În şcoală era un băiat care nu avea destui bani să mănânce în fiecare zi decât o singură cupă de fructe, iar Dylan dorea ca el să beneficieze de o masă completă, ca restul copiilor.

YouTube / Inside Edition

Ulterior, a mai aflat că mama acestui băiat tocmai îşi pierduse locul de muncă şi că era singura persoană care se ocupa de creşterea lui.

„Acest lucru m-a impresionat până la lacrimi pentru că acum câţiva ani, eu şi fiul meu nu aveam un adăpost”, a spus Josette. „Locuiam în maşină, ne spălam în băi publice şi duceam lipsă de mâncare.”

Josette s-a pus impediat pe treabă, pregătind un al doilea pachet cu mâncare pentru prietenul lui Dyan şi promiţând că va continua să facă acest lucru în fiecare zi.

YouTube / Inside Edition

Şi chiar s-a ţinut de promisiune, preparând zilnic câte două pachete, până într-o zi când directorul şcolii a sunat-o şi a invitat-o la o întâlnire.

Josette s-a deplasat la şcoală, doar pentru a o găsi pe mama celuilalt băiat acolo, aşteptând-o. Femeia adunase toţi banii de care dispunea, în încercarea de a o răsplăti pe Josette pentru bunătatea uriaşă de care a dat dovadă.

Josette a refuzat banii şi a promis că pot conta şi mai departe pe ajutorul ei. În calitate de antrenor al unei echipe de volei feminin, Josette a organizat un program de strângere de fonduri pentru a ajuta şi alţi copii care se confruntă cu aceleaşi probleme ca prietenul lui Dylan.

YouTube / Inside Edition

Acestea fiind spuse, echipa sa a reuşit să strângă suma de 400 de dolari pe care i-a pus la dispoziţie pentru a acoperi costurile mesei de prânz pentru acei copii care nu-şi puteau permite acest lucru.

„Drept urmare, acum nimeni din şcoală nu mai datorează niciun ban şi toţi copiii pot beneficia de mâncare”, a explicat Josette.

Ce femeie plină de inspiraţie şi cât de frumos a reuşit să-l crească pe Dylan: „Mi-am educat copilul învăţându-l să facă ceea ce trebuie, iar când a făcut-o, m-am simţit minunat.” În zilele noastre, când atât de mulţi copii nu se gândesc decât la ei, el a decis să facă o diferenţă.

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.