LiveBiz
Pompierul revine şi adoptă căţelul pe care l-a salvat: „Nici că ar fi putut fi mai recunoscător”

Pompierul revine şi adoptă căţelul pe care l-a salvat: „Nici că ar fi putut fi mai recunoscător”

LiveBiz » Animale » Pompierul revine şi adoptă căţelul pe care l-a salvat: „Nici că ar fi putut fi mai recunoscător”

Când bunul samaritean Mike Thawley a găsit un căţeluş PitBull infestat cu scabie, nu s-a gândit de două ori şi a acţionat rapid! Nu era obligat să facă acest lucru, dar văzând că bietul animal era într-o stare deplorabilă, pompierul a ştiut imediat ce are de făcut…

Iar reuniunea lor nici că ar fi putut fi mai reuşită! Mike tocmai îl salvase pe acest biet PitBull şi a mers să îl vadă la adăpostul local pentru animale…

Mike lucrează în departamentul de pompieri 14 din Sacramento, California. Bărbatul a găsit căţeluşul bolnav legat de un copac în ploaie şi l-a salvat. După ce l-a curăţat, l-a dus la adăpostul pentru animale din Front Street pentru îngrijiri medicale de urgenţă.

A doua zi a venit să-l viziteze şi, după cum puteţi vedea în videoclipul de mai jos, patrupedul este foarte recunoscător.

Numit Chunkie, căţeluşul bolnav îşi recunoaşte salvatorul imediat ce îl vede, dă din coadă şi vrea să fie mângâiat şi să se joace cu Mike.

Mike îl ia pe Chunkie în braţe şi îi pune un adorabil pulover roz, pe măsură ce îşi revine din scabie. Când încearcă se îndepărteze de el, patrupedul vrea să-l urmeze, dar nu este încă pe deplin recuperat.

Cu toate acestea, dacă doar salvarea animalului nu era suficientă, Mike şi familia sa au decis să-l adopte pe Chunkie după însănătoşire. Acum, acest căţeluş bolnav primeşte toate îngrijirile de care are nevoie şi apoi va merge la Mike şi familia sa iubitoare. Un final fericit pentru toţi cei implicaţi!

Ţi-a plăcut acest articol?