LiveBiz
Norii în formă de câini sunt dovada incontestabilă a faptului că toţi patrupezii ajung în Rai

Norii în formă de câini sunt dovada incontestabilă a faptului că toţi patrupezii ajung în Rai

LiveBiz » Wow » Norii în formă de câini sunt dovada incontestabilă a faptului că toţi patrupezii ajung în Rai

Suntem cu toţii conştienţi de acest adevăr universal: câinele este cel mai bun prieten al omului. Cum ar putea să nu fie, dacă în fiecare zi avem dovada acestui lucru şi adevărul este că nu putem trăi fără prietenii noştri cu patru picioare.

O fotografie recentă a făcut furori pe internet şi a devenit virală dintr-un motiv incredibil. Imaginea unui nor în formă de câine nu este doar frumoasă… ci este dovada faptului că toţi câinii merg la cer!

I Love My Dog

Toţi proprietarii de câini se confruntă cu o durere uriaşă atunci când animalul lor de companie trece în nefiinţă. Este o durere pe care oamenii care nu au pierdut niciodată un animal rareori o pot înţelege. Aţi auzit, probabil, anumite persoane spunând „Dar de ce eşti atât de afectat, doar nu e ca şi cum ar fi fost copilul tău?” Sau: „Era doar un animal de companie!”

Durerea pricinuită de pierderea unui animal de companie poate fi la fel de grea sau mai rea decât pierderea cuiva drag. Drept urmare, această fotografie este un memento că prietenii noştri cu blană se duc cu adevărat la cer. Doar priviţi cu atenţie:

I Love My Dog

Fotografia de mai sus nu este prima care înfăţişează un nor în formă de câine. Priviţi-l pe acest patruped drăguț “sărind” pe cer!

I Love My Dog

Și încă un exemplu!

I Love My Dog

Credeţi că toţi câinii ajung în Rai? Împărtăşiţi această poveste incredibilă cu prietenii şi familia pe Facebook!