LiveBiz
Soacra se îmbracă în rochie albă şi dansează aproape de fiul ei atrăgând toate privirile în timpul nunţii

Soacra se îmbracă în rochie albă şi dansează aproape de fiul ei atrăgând toate privirile în timpul nunţii

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Soacra se îmbracă în rochie albă şi dansează aproape de fiul ei atrăgând toate privirile în timpul nunţii

Căsătoria este – sau cel puţin ar trebui să fie – o zi memorabilă pentru întreaga viaţă, un moment special în care dragostea unui cuplu triumfă. Din fericire, pentru mulţi oameni chiar aşa se şi întâmpla, dar ştim că nunţile pot genera deseori multe conflicte familiale, mai ales atunci când rudele mirilor nu se înţeleg sau când părinţii interferează prea mult între soţ şi soţie.

Întâmplarea despre care urmează să citiţi mai jos ne vorbeşte despre una dintre aceste situaţii şi este, fără îndoială, bună de menţionat. În mijlocul petrecerii organizate cu ocazia nunţii, mama mirelui a furat practic toate privirile de pe mireasă, nu doar îmbrăcându-se în alb, ci şi desfăşurând un dans destul de „apropiat” cu iubitul ei fiu.

JUSTNOMIL / Reddit

Să vrei să pari mai importantă decât mireasa în ziua nunţii sale, moment în care toată atenţia oaspeţilor ar trebui să fie asupra ei, nu este cu siguranţă un lucru bun de făcut. Această femeie, totuşi, aşa cum a declarat un unchi al miresei pe Reddit, a decis că nu se poate abţine să nu-şi arate „dragostea posesivă” faţă de fiul ei, lăsându-i pe toţi cei prezenţi muţi de uimire.

Fotografiile distribuite împreună cu postarea arată clar scena descrisă. Mireasa a fost literalmente „exclusă” timp de câteva minute interminabile. Un astfel de comportament nu poate decât să trezească multe reacţii din partea utilizatorilor de internet, majoritatea dintre ei fiind uimiţi şi indignaţi deopotrivă de ceea ce au văzut.

JUSTNOMIL / Reddit

Nu ştim cum s-a terminat petrecerea şi nici care a fost motivul acestui comportament. Dar cu siguranţă, observând această scenă, putem fi de acord că nu-i va fi uşor miresei să petreacă o viaţă cu această persoană în familie.

Nu mai rămâne decât să-i urăm mult noroc miresei, iar soacrei să nu se amestece prea mult în relaţia de cuplu a fiului ei! 

Ţi-a plăcut acest articol?