LiveBiz
Căţeluşul abandonat conduce o voluntară la fratele său mai mic, pentru ca şi el să poată fi salvat

Căţeluşul abandonat conduce o voluntară la fratele său mai mic, pentru ca şi el să poată fi salvat

LiveBiz » Animale » Căţeluşul abandonat conduce o voluntară la fratele său mai mic, pentru ca şi el să poată fi salvat

„Northeast Animal Rescue” este un grup de salvare a animalelor care acţionează în mai multe provincii mici şi sărace din China. Lipsa cabinetelor veterinare a condus la înmulţirea necontrolată a patrupezilor şi implicit la creşterea numărului exemplarelor abandonate, lăsând aceste biete fiinţe vulnerabile la foame şi boli. Grupul vizitează de obicei aceste aşezări mici pentru a hrăni sau a salva câinii vagabonzi.

În timpul uneia dintre aceste vizite, o voluntară pe nume Fiona a găsit un căţeluş singuratic care aştepta pe treptele unei case abandonate cu o expresie neajutorată pe faţă. Căţeluşul s-a luminat, nutrind un sentiment de speranţă când a văzut-o pe femeia prietenoasă şi a început să alerge şi să o conducă spre vârful treptelor de piatră.

Fiona l-a urmărit pe căţeluş crezând că o conduce la mama lui, la fraţi sau la vreun prieten patruped. A mers după el până când căţeluşul s-a oprit şi i l-a prezentat pe singurul său frate. Fiona habar nu avea ce s-a întâmplat cu restul familiei sale, dar ştia că trebuie să-i salveze pe aceşti fraţi neajutoraţi care trăiau într-o mizerie de nedescris.

Fiona a numit puii Rocky şi Buddy şi i-a dus la adăpost.

Au fost bucuroşi să primească băi medicamentoase pentru prima dată. Curând au început să înveţe tactici de socializare de la Fiona. Puii erau fericiţi să aibă în sfârşit un loc sigur pentru a creşte şi a prospera într-un mediu plin de dragoste!

Datorită resurselor limitate, este extrem de dificil pentru „Northeast Animal Rescue” să salveze toţi câinii. De aceea, ei se concentrează în principal pe salvarea câinilor tineri, răniţi, bolnavi şi cu risc, care altfel nu ar fi în măsură să se apere.

Din fericire, mai există şi unii localnici cu inimă bună care se implică şi au grijă de câini din când în când. În ciuda vieţii lor nevoiaşe, împărtăşesc puţina hrană pe care o au cu bietele animale şi le ajută să ducă o viaţă cât mai apropiată de normal.

Urmăriţi filmul salvării lui Rocky şi Buddy:

Ţi-a plăcut acest articol?