LiveBiz
Căţeluşa prietenoasă protejează şi îmbrăţişează puiul de căprioară rănit

Căţeluşa prietenoasă protejează şi îmbrăţişează puiul de căprioară rănit

LiveBiz » Animale » Căţeluşa prietenoasă protejează şi îmbrăţişează puiul de căprioară rănit

Dragostea unui câine nu are limite. A dovedit-o pe îndelete o căţeluşă din Nashville pe nume Zoey, care pare dispusă să ajute pe oricine are nevoie de ea.

Aşa cum s-a întâmplat în cazul unui pui de căprioară bolnav care se rătăcise pe proprietatea lui Zoey. În loc să îl considere un străin şi să-l gonească, animalul de companie a simpatizat pe loc cu micuţa creatură.

Mai mult, căţeluşa a început să aibă grijă de puiul de căprioară şi i-a oferit o cantitate infinită de îmbrăţişări şi sărutări fragilului animal. Urmăriţi mai jos întreaga poveste!

Anunţ

Datorită ajutorului generos venit din partea lui Zoey şi a familiei sale, puiul bolnav a reuşit să-şi revină. Cu alte cuvinte, bunătatea lui Zoey a putut chiar salva viaţa animalului!

Muzicianul Pat Pollifrone, din trupa Miller Holler, a găsit puiul de căprioară rătăcind singuratic prin curtea casei sale. Ştia că animalele sălbatice se rezumă la habitatele lor naturale, drept urmare a luat puiul şi l-a dus înapoi în pădure. Cu toate acestea, micuţul animal pur şi simplu nu a putut rămâne singur.

Zoey şi puiul de căprioară s-au înţeles din prima clipă de minune.

Pollifrone l-a numit „Bambi” pe puiul de căprioară. I-a oferit nişte apă şi i-a tratat unele dintre rănile acestuia, inclusiv o infecţie în jurul ochiului cauzată de căpuşe. Nu a durat mult până când Zoey a observat căprioara şi s-a oferit să o ajute. Zoey a continuat să-l viziteze pe Bambi, sărutându-l şi mângâindu-l. S-a dovedit a fi una dintre cele mai frumoase scene văzute vreodată de stăpân.

Bambi este liber să se întoarcă în natură în orice moment, dar atâta timp cât este încă prin preajmă, Pollifrone este hotărât să îl ajute. Totuşi, ştie că nu este un expert în căprioare, aşa că a căutat pe cineva mai calificat să aibă grijă de Bambi.

Din păcate, niciuna dintre organizaţiile de salvare a animalelor contactate de el nu era echipată pentru a îngriji o căprioară tânără. Alte centre de reabilitare au fost, de asemenea, greu accesibile. Așa că a continuat să-i acorde cea mai bună îngrijire posibilă, desigur, cu ajutorul lui Zoey.

Din fericire, această căţeluşă prietenoasă și stăpânul ei au reușit să ajute puiul de căprioară să-și revină în siguranță.

Ţi-a plăcut acest articol?