LiveBiz
În ciuda interdicţiei proprietarului „fără animale de companie”, această femeie a reuşit să adopte un pisoi salvat de pe stradă

În ciuda interdicţiei proprietarului „fără animale de companie”, această femeie a reuşit să adopte un pisoi salvat de pe stradă

LiveBiz » Animale » În ciuda interdicţiei proprietarului „fără animale de companie”, această femeie a reuşit să adopte un pisoi salvat de pe stradă

O vorbă din popor afirmă că „prima impresie este cea mai importantă”. Cu siguranţă aşa şi este deoarece s-a aplicat de minune în cazul unui motan şi al femeii care l-a adoptat.

La începutul lunii august, o tânără pe nume Sandra a mers la adăpostul „Animal Humane Society” din Minnesota (SUA), dispusă să adopte o pisică. A ajuns să-l întâlnească pe „Bruce”, un motan de 6 ani care fusese salvat de pe stradă cu doar câteva săptămâni înainte.

Animalul era acoperit de cicatrici, avea câţiva dinţi rupţi şi însemnul unei răni grave pe faţă. Mai mult decât atât, Bruce fusese diagnosticat cu virusul imunodeficienţei (FIV) – numit şi SIDA felină.

În ciuda trecutului şi stării sale de sănătate, motanul era surprinzător de iubitor şi prietenos cu toţi cei din jur. Voluntarii adăpostului l-au botezat „Bruce Willis” tocmai pentru a sublinia caracterul dur şi puternic al animalului, care în acelaşi timp nu a renunţat să fie drăgăstos şi fermecător.

Toţi îşi doreau ca cineva să-l adopte şi să-i ofere o viaţă confortabilă, pentru a compensa cumva boala de care suferă. Acesta a fost momentul în care a apărut Sandra în poveste.

De fapt, în ziua în care a vizitat adăpostul, s-a îndrăgostit pe loc de Bruce. Faimoasa „dragoste la prima vedere”. Din păcate, Sandra nu putea ţine animale de companie în apartamentul închiriat în care locuia şi a avut nevoie de timp să se mute.

Între timp, l-a vizitat pe Bruce ori de câte ori a putut.

Trecuse o lună şi Bruce nu fusese încă adoptat. Dispusă să facă orice pentru a-l avea pe frumosul motan, Sandra a decis să-şi convingă proprietarul să încalce regula „fără animale de companie” şi într-un final a primit permisiunea să-l adopte.

Când Bruce a ajuns în noua sa casă, a început imediat să toarcă şi să-şi caute un loc confortabil unde să lenevească!

„Nu a încetat să toarcă o noapte întreagă. Din acea zi, el mă urmăreşte, indiferent unde mă duc”, a declarat Sandra pentru Love Meow.

Acestui motan dulce îi place să toarcă şi să doarmă, atât de mult, încât medicul veterinar nu i-a putut auzi bătăile inimii din cauza zgomotului puternic pe care îl produce. În fiecare zi, o trezeşte pe Sandra în timp ce se urcă în patul ei imediat ce răsare soarele.

Bruce are acum o persoană care îl iubeşte şi îl va proteja pentru tot restul vieţii… Este foarte fericit în noua sa casă! Şi aşa suntem şi noi, ştiind că această poveste are un final atât de fericit.

Ţi-a plăcut acest articol?