LiveBiz
Mama îşi găseşte fiul în genunchi, rugându-se într-un supermarket. Apoi se uită la panoul albastru de pe perete şi oftează adânc

Mama îşi găseşte fiul în genunchi, rugându-se într-un supermarket. Apoi se uită la panoul albastru de pe perete şi oftează adânc

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Mama îşi găseşte fiul în genunchi, rugându-se într-un supermarket. Apoi se uită la panoul albastru de pe perete şi oftează adânc

Unul dintre cele mai cumplite coşmaruri ale unui părinte este acela de a-şi pierde copilul. În luna iulie a anului trecut, o fotografie cu un băieţel a circulat pe Facebook şi a atras rapid un val uriaş de empatie. Imaginea, care a fost surprinsă în interiorul unui magazin Walmart, a fost distribuită de peste 112.000 de ori.

Băiatul s-a rătăcit la un moment dat de mama sa. Când femeia l-a găsit câteva minute mai târziu, ea a vrut iniţial să-l certe pentru că a plecat de lângă ea… dar când s-a apropiat de el, mama a observat că acesta se roagă în genunchi, în dreptul unui panou.

KVNE / Facebook

Când mama în sfârşit şi-a găsit fiul, el stătea în genunchi, în zona de intrare a magazinului. La început femeia nu prea a înţeles ce făcea acolo băiatul său. Părea că se roagă… dar totuşi, de ce ?!

Atunci, mama confuză îşi ridică privirea la panoul agăţat pe perete. „Fiecare secundă contează”, scria cu text alb pe fond albastru. Atunci mama şi-a dat seama ce făcuse băiatul ei în tot acest timp.

KVNE / Facebook

O imagine simplă, dar cu impact puternic ce a devenit virală, iar cititorii din întreaga lume cu astfel de cazuri în familie au fost imediat mişcaţi de această ipostază emoţionantă. Potrivit „National Center for Missing and Exploited Children”, aproximativ 460.000 de copii sunt raportaţi dispăruţi în fiecare an numai în Statele Unite. Statisticile la nivel global sunt şi mai sumbre…

Văzând pozele copiilor dispăruţi, acest băiat nu a putut să rămână indiferent şi a început să se roage pentru ei. Nu contează dacă suntem religioși sau nu, un lucru este sigur: ceea ce a făcut băiatul este minunat și dezvăluie caracterul său altruist.

KVNE / Facebook

„Indiferent dacă crezi sau nu în Dumnezeu, acest copil aflat într-un supermarket se gândea la alţii şi făcea singurul lucru pe care ar fi putut să-l facă pentru a-i ajuta. Lumea ar fi un loc mai bun dacă toţi ar urma exemplul său.” – a scris un utilizator pe Facebook.

Distribuiţi dacă sunteţi de acord cu comentariul de mai sus!

Ţi-a plăcut acest articol?