LiveBiz
Băiatul se furişează în fiecare zi într-un garaj pentru a îmbrăţişa câinele vecinilor

Băiatul se furişează în fiecare zi într-un garaj pentru a îmbrăţişa câinele vecinilor

LiveBiz » Animale » Băiatul se furişează în fiecare zi într-un garaj pentru a îmbrăţişa câinele vecinilor

O legătură magică şi unică se poate stabili între un copil şi un prieten cu patru picioare, o prietenie capabilă să depăşească orice altă relaţie umană ce poate exista. Acest lucru se datorează faptului că afecţiunea şi dragostea pe care le poate oferi un animal de companie, de exemplu o pisică, dar mai presus de toate, un câine, este un sentiment greu de replicat de oameni, având la bază loialitatea şi respectul reciproc. Despre prietenia tandră dintre un copil şi un câine vorbeşte şi următoarea poveste care a topit inimile tuturor prin simplitatea şi frumuseţea ei…

Anunţ
imagine: Hollie Breaux Mallet / Facebook

Imaginile care au făcut înconjurul internetului au fost publicate de Hollie Breaux Mallet, o femeie care locuieşte împreună cu familia şi câinele ei, Dutchess, în statul Tennessee, SUA. Descoperirea pe care Hollie a făcut-o în timp ce verifica filmările de pe sistemul de supraveghere instalat în garajul ei i-a înduioşat inima: se părea că un copil din cartier se apropia de garajul ei în fiecare zi, apoi se strecura câteva secunde şi o îmbrăţişa pe Dutches, căţeluşa familiei; după care, se întorcea la bicicletă şi pedala în grabă, convins fiind că nu fusese văzut de nimeni…

 

Attn Neighbors! Anyone know who this sweet little boy is? Every now and then when he rides his bike he will quickly come and love on my dog or play fetch real quick, but always leaves quick like he doesn’t know if he should be here! I’d like to tell him he’s welcome to stay and play, she loves the attention!

Publicată de Hollie Breaux Mallet pe Luni, 30 mai 2016

Hollie a decis să publice pe profilul ei de Facebook un scurt videoclip de pe camerele de supraveghere, încercând să înţeleagă în primul rând cine era acel copil care voia atât de mult să-i îmbrăţişeze câinele şi să afle dacă există cineva din cartierul ei sau dintre cunoscuţi care i-ar putea dezvălui numele băieţelului: Hollie a mai spus că nu trebuie să se ascundă, ci dimpotrivă, este binevenit oricând îşi doreşte să-şi petreacă timpul cu Dutches!

imagine: Hollie Breaux Mallet / Facebook

În cele din urmă, printre persoanele care au văzut postarea lui Hollie s-a numărat şi mama copilului, pe nume Josh. Femeia a spus că iniţial nu ştia dacă trebuie să fie fericită sau pur şi simplu enervată de ceea ce a făcut fiul ei fără ştirea părinţilor: intrase pe o proprietate privată de mai multe ori pentru a mângâia un câine care nu era al lor!

Dar, aşa cum i s-a explicat mai târziu lui Hollie, un motiv cu totul impresionant l-a împins pe Josh către un asemenea comportament: Bella, căţeluşa familiei şi cea alături de care Josh crescuse, murise de ceva vreme. Hollie, emoţionată peste măsură de ceea ce a aflat, a ştiut perfect ce trebuia să facă, aşa că i-a invitat pe Josh şi pe mama lui să vină la ea acasă oricând doreau: Dutchess va fi acolo aşteptându-l pe noul său prieten şi totodată partener de îmbrăţişări!

Ţi-a plăcut acest articol?