LiveBiz
Veterinarul adoptă câinele complet orb şi îl duce pentru prima dată pe o plajă

Veterinarul adoptă câinele complet orb şi îl duce pentru prima dată pe o plajă

LiveBiz » Animale » Veterinarul adoptă câinele complet orb şi îl duce pentru prima dată pe o plajă

Oricât de dificilă ar putea părea viaţa unora, adevărul este că există întotdeauna locuri în care să te relaxezi şi să fii fericit. Indiferent de câte obstacole credeţi că veţi înfrunta, unul dintre cele mai bune lucruri este să-ţi începi ziua cu energie pozitivă.

Şi dacă vreţi cu orice preţ să vă înseninaţi ziua, nu este nimic mai frumos decât să descoperiţi povestea unui căţeluş fericit şi capabil să depăşească toate barierele pe care viaţa i le-a scos în cale.

Iar adorabilul Stevie este cel mai bun exemplu în acest sens.

Anunţ

Acest frumos Border Collie este complet orb şi asta însemna încercări nesfârşite de depăşit. Dar problema cu care se confruntă nu este nici pe departe sinonimă cu înfrângerea – Stevie stie să se bucure în fiecare zi şi să-şi trăiască viaţa la maxim.

La fel s-a întâmplat şi în ziua în care stăpâna lui a decis să-l ducă la plajă pentru prima dată. Femeia nu ştia cum va fi această aventură, dar era hotărâtă să-şi asume orice s-ar fi întâmplat, bun sau rău.

Tânăra a vrut să-i ofere patrupedului său o experienţă de neuitat.

Stăpâna lui Stevie este medicul veterinar Alexa Lee, o tânără de 25 de ani care locuieşte în Gold Coast, Queensland, Australia.

Împreună cu Stevie şi celălalt însoţitor al ei, un Border Collie pe nume Bobby, s-au aventurat la plajă şi au decis să înregistreze acest moment minunat.

Alexa îşi iubeşte nespus de mult animalele de companie.

Alexa ştia că acea zi va fi specială pentru cei doi blănoşi, dar mai ales pentru Stevie care, deşi nu poate vedea, va descoperi un nou mediu plin de senzaţii diferite pe care nu le-a experimentat niciodată.

Din fericire, totul a ieşit mai bine decât credea ea.

Se pare că Stevie nu numai că s-a comportat excelent pe nisipul plajei, dar s-a bucurat la maximum de aventură.

Într-un videoclip pe care generoasa tânără a decis să îl împărtăşească pe reţelele de socializare, câinele poate fi văzut alergând de-a lungul plajei, în timp ce apa îi udă lăbuţele.

Acestui patruped chiar îi place în apă.

Stevie aleargă prin apă şi apoi se întoarce în braţele mamei sale, care îl mângâie şi îi oferă siguranţă.

Deşi nu-şi poate vedea stăpâna, Stevie ştie foarte bine cât de mult se poate îndepărta de aceasta.

„Vin după tine, mamă!”

Această familie s-a distrat de minune şi acest lucru se vede în bucuria pe care căţelul o revarsă. Alexa este atât un medic profesionist, cât şi o mamă responsabilă, aşa că a ştiut foarte bine cum să-şi petreacă ziua la plajă, fără ca Stevie să fie vreo clipă în pericol.

Urmăriţi mai jos fericirea de pe chipul acestui animal.

Stevie este un adevărat aventurier şi suntem bucuroşi să ştim că dizabilitatea lui nu reprezintă un impediment în calea fericirii sale. Stevie continuă să se bucure de viaţă alături de stăpâna sa şi de Bobby, partenerul lui de aventură. Suntem siguri că excursiile pe plajă şi distracţia nu se vor sfârşi niciodată pentru această familie.

Acest câine este cel mai bun exemplu că niciun obstacol nu este îndeajuns de dificil atunci când vine vorba de a fi fericit.

Ţi-a plăcut acest articol?