LiveBiz
Minunăţia muzicii şi suspinul apei, reunite într-un clip cu adevărat fermecător. Merită să-l vedeţi

Minunăţia muzicii şi suspinul apei, reunite într-un clip cu adevărat fermecător. Merită să-l vedeţi

LiveBiz » Muzică » Minunăţia muzicii şi suspinul apei, reunite într-un clip cu adevărat fermecător. Merită să-l vedeţi

Canalul YouTube devinsupertramp a realizat versiunea la pian a cunoscutei piese “Radioactive” ce aparţine celor de la Imagine Dragons. În acest clip, artistul William Joseph interpretează piesa într-un cadru inedit, la suprafaţa apei lacului Utah.

Pianul a fost instalat la nivelul apei, pe o platformă înaltă de aproximativ 2 metri . Pentru realizarea clipului a fost nevoie de ajutorul unei bărci, al unor jetski-uri, inclusiv al unei drone – pentru filmările aeriene, la care dacă mai adăugăm un răsărit superb, rezultatul obţinut se transformă într-un videoclip cu adevarăt fermecător.

YouTube

William Joseph este un pianist din Phoenix, Arizona care, la vârsta de 8 ani, a câștigat o bursă de studiu oferită de Clubul “Boys of America”. Acest lucru i-a permis lui William să studieze pianul cu pianista de origine rusă, Stella Saperstein.

Puteţi afla mai multe despre talentatul William Joseph la: http://www.william-joseph.com/ îl puteţi urmări pe Facebook la: https://www.facebook.com/WilliamJoseph şi pe Twitter @ williamjoseph.