LiveBiz
Câinii aşteaptă răbdători 9 luni ca să-l cunoască pe micuţul familiei – Reacţia lor când îl întâlnesc a devenit virală

Câinii aşteaptă răbdători 9 luni ca să-l cunoască pe micuţul familiei – Reacţia lor când îl întâlnesc a devenit virală

LiveBiz » Animale » Câinii aşteaptă răbdători 9 luni ca să-l cunoască pe micuţul familiei – Reacţia lor când îl întâlnesc a devenit virală

Nu mai este un secret pentru nimeni că patrupezii sunt cei mai buni prieteni ai omului – iar aceşti Weimaraneri au fost deosebit de încântaţi să-l cunoască pe noul membru al familiei lor adoptive. În videoclipul de mai jos, pot fi văzuţi aşteptând cu multă răbdare sosirea „fratelui” lor mai mic.

Burtica mamei a continuat să crească şi câinii au observat cu siguranţă acest lucru. Este vorba despre o familie din Barcelona, Spania, care a decis să împărtăşească o mulţime de imagini şi clipuri adorabile pe paginile personale de pe Facebook şi Instagram.

Momentele surprinse înainte ca băiatul să vină pe lume sunt deosebite şi înduioşătoare, dar partea cea mai bună abia acum urmează.

Frame The Weim / Instagram

În cele din urmă, aşteptarea a luat sfârşit

Părinţii i-au urat bun venit bebeluşului sănătos şi s-au asigurat că iau toate măsurile de precauţie în privinţa patrupezilor. Chiar dacă aceşti câini nu sunt agresivi şi, în general, se ataşează foarte bine de oameni, interacţiunea cu un nou-născut fragil poate fi oarecum riscantă.

Din fericire, părinţii s-au gândit la toate. Înainte de a aduce copilul acasă, aceştia le-au prezentat câinilor mirosul micuţului lor prin aducerea unei pături de la spital. Acum, părinţii erau destul de convinşi că patrupezii vor face tot ce pot pentru a-l primi bucuroşi pe noul membru al familiei.

Frame The Weim / Instagram

Părinţii au publicat o mulţime de imagini cu băieţelul alături de cei doi câini Weimaraner şi toţi sunt adorabili. Îi puteţi vedea cum se joacă împreună, se îngrijesc unul de celălalt şi cum câinii îi dăruiesc din când în când mici sărutări. Este lesne de înţeles că aceştia au stabilit deja o legătură pe cât de puternică, pe atât de frumoasă!

Ca orice câine loial şi protector, Frame nu-l scăpa nicio clipă din ochi pe micuţul familiei. La popul opus, bebeluşul obişnuieşte să tragă patrupedul de urechi, însă câinele nu e niciodată deranjat şi reacţionează cu maximă delicateţe.

Frame The Weim / Instagram

Filmarea a fost distribuită pe reţelele sociale, unde a devenit rapid virală.

Facebook

„Am avut 2 Weimaraneri şi erau cei mai loiali şi iubitori câini. Dacă le oferi dragoste şi afecţiune, ei te vor răsplăti nemăsurat. Le simt lipsa în fiecare zi şi în timp ce urmăream acest lucru, inima mea a zâmbit”, a comentat Liane Simko, una dintre persoanele care au vizionat filmarea.

Dogs Are So In Love With Their New Baby Brother

These dogs waited NINE long months to meet their new baby brother — and it was worth it 🐕❤️🍼

Posted by The Dodo on Saturday, May 6, 2017

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?