LiveBiz
Îndrăgostiţi nebuneşte încă din liceu, s-au despărţit din cauza prejudecăţilor. 45 de ani mai târziu i-au redus pe toţi la tăcere

Îndrăgostiţi nebuneşte încă din liceu, s-au despărţit din cauza prejudecăţilor. 45 de ani mai târziu i-au redus pe toţi la tăcere

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Îndrăgostiţi nebuneşte încă din liceu, s-au despărţit din cauza prejudecăţilor. 45 de ani mai târziu i-au redus pe toţi la tăcere

În 1967 Myra Clark şi Andrew Howard Foster erau la liceu când s-au cunoscut şi s-au îndrăgostit nebuneşte.

Deşi la acea dată, în statul american Virginia, căsătoria inter-rasială era cât se poate de legală, multe persoane nu au văzut cu ochi buni relaţia dintre Andrew şi Myra.

Vă invităm să descoperiţi mai jos emoţionanta lor poveste de dragoste, care a fost încununată 45 de ani mai târziu… cu o nuntă!

Howard Foster and Myra Clark were high school sweethearts who were forced to break up in the 1960’s due to racist social…

Posted by Good People are Everywhere on Tuesday, May 1, 2018

După ce au absolvit liceul, cei doi s-au despărţit temporar, întrucât Andrew a decis să-şi continue studiile la Institutul Tehnic Columbus, unde a întâlnit o mulţime de persoane care îl arătau cu degetul ca fiind singurul student de culoare de la prestigiosul colegiu american. Înţelegând dificultăţile pe care le-ar fi creat o relaţie între el şi Myra, Andrew a decis să dea uitării iubirea vieţii lui şi să păstreze doar pentru el ura şi prejudecăţile oamenilor.

După despărţire, cei doi nu au mai avut nimic în comun, fiecare căsătorindu-se şi trăindu-şi vieţile separaţi. Dar în fiecare dintre ei mocnea acea dragoste frumoasă care îi unise în anii de liceu. Soarta a făcut ca amândoi să rămână singuri, Myra fiind părăsită de partener iar soţia lui Andrew răpusă de boală. Nu au mai ştiut nimic unul de celălalt până în 2013, când Myra l-a întâlnit din nou pe Andrew printr-o asistentă de la Spitalul Mount Carmel, unde lucra.

Edwin Wilson / YouTube

Din momentul revederii, nu au mai renunţat nicio clipă unul la celălalt şi s-au căsătorit pe data de 1 august 2014, la 45 de ani de la despărţirea lor din cauza gurilor rele şi prejudecăţilor oamenilor.

Acum, din fericire, lucrurile s-au schimbat radical, iar căsătoriile inter-rasiale sunt la ordinea zilei şi, mai presus de toate, sunt considerate în sfârşit o practică obişnuită, un semn că iubirea depăşeşte orice obstacol; Dragostea nu are graniţe şi trebuie lăsată să-şi urmeze cursul!

Edwin Wilson / YouTube

Le dorim viaţă lungă şi fericire lui Andrew şi Myra, care au aşteptat 45 de ani pentru a-şi îndeplini cel mai frumos vis!

Distribuiţi acest articol cu familia şi prietenii!

Ţi-a plăcut acest articol?