LiveBiz
Căţelul speriat şi flămând este găsit cu un mesaj trist agăţat de gât: „Am nevoie de o casă”

Căţelul speriat şi flămând este găsit cu un mesaj trist agăţat de gât: „Am nevoie de o casă”

LiveBiz » Animale » Căţelul speriat şi flămând este găsit cu un mesaj trist agăţat de gât: „Am nevoie de o casă”

Cu toţii putem fi de acord că puii sunt fiinţe adorabile, pline de lumină, care intră în viaţa noastră pentru a ne înfrumuseţa zilele. Cu toate acestea, unii oameni, fără pic de compasiune, cred că abandonarea şi lăsarea lor în voia sorţii este cea mai bună opţiune. Da, din păcate, încă vedem foarte mulţi pui abandonaţi pe străzi din cauza deciziilor proaste ale unora.

Recent, voluntarii asociaţiei The Rescue Journey, Maine, SUA, au salvat un căţeluş adorabil; o femeie i-a informat despre prezenţa unui patruped pe străzi şi oamenii s-au pus rapid în mişcare pentru oferi ajutor micului bulgăre de blană.

Organizaţia salvează animalele maltratate sau abandonate de foştii lor stăpâni şi fiecare caz pe care îl rezolvă este documentat şi filmat, aşa că nu va dura mult până când povestea căţeluşului va deveni virală.

Voluntarii estimează că puiul are două luni.

Când salvatorii au ajuns la faţa locului, au observat că puiul era foarte speriat şi flămând şi s-au apropiat cu mare atenţie pentru a nu-l agita şi mai mult. În ciuda stării deplorabile în care a fost găsit, altceva i-a surprins pe salvatori. Bietul pui avea o foaie de hârtie la gât însoţită de un mesaj trist: „Am nevoie de o casă”.

Şocaţi şi uimiţi deopotrivă, voluntarilor nu le-a venit să creadă că cineva a putut abandona un căţeluş în acest fel. Din fericire, a fost salvat la timp, primind apă şi hrană în încercarea de a-l stabiliza înainte de a fi transferat la adăpost. Cel mai bun lucru a fost că după câteva minute starea de spirit a căţeluşului se schimbase complet.

Sub formă de mulţumire, căţeluşul i-a privit dulce, dând din coadă către tinerii care, fără prejudecăţi, au făcut tot posibilul pentru a-i schimba viaţa. Voluntarii l-au dus pe căţeluş la adăpost, unde a primit toate îngrijirile necesare. Este doar o chestiune de timp până când puiul va fi adoptat de o familie care să-i ofere toată dragostea de care ai nevoie.

Pentru adevăraţii iubitori de animale, patrupezii nu sunt doar simple creaturi de companie, ci membri cu drepturi depline ai familiei. Vă rugăm să-i trataţi cu respect şi vă încurajăm să faceţi un bine, adoptând un căţeluş, indiferent de rasă sau handicap.

O persoană poate face diferenţa, dar când suntem mai mulţi, vom face o schimbare radicală. Împărtăşiţi această poveste şi motivaţi-vă prietenii să ofere o casă unui blănos abandonat.

Ţi-a plăcut acest articol?