LiveBiz
Câinele abandonat pe marginea drumului se topeşte de dragoste în braţele femeii care l-a salvat

Câinele abandonat pe marginea drumului se topeşte de dragoste în braţele femeii care l-a salvat

LiveBiz » Animale » Câinele abandonat pe marginea drumului se topeşte de dragoste în braţele femeii care l-a salvat

Lăsat să se descurce singur pe marginea unui drum pustiu, acest căţel avea toate motivele să se simtă neputincios şi speriat.

Dar, în ciuda tristei sale suferinţe, instinctul câinelui de a avea încredere şi iubire în oameni de această dată nu l-a trădat.

Georgiana Neagu, o mare iubitoare şi salvatoare de animale, a împărtăşit un videoclip care surprinde momentul în care l-a întâlnit pe căţeluş la intrarea în Viştea de Jos, jud. Braşov.

După ce femeia opreşte maşina, câinele speriat poate fi văzut alergând spre Georgiana – doar pentru a se emoţiona şi a plânge când aceasta se apropie de el. Trauma suferită de câine, se pare, că l-a făcut să se îndoiască că cineva l-ar putea trata vreodată cu dragoste.

Dar, odată ce capătă încredere în salvatoare sa, căţeluşul îşi arată adevărata natură – oferindu-i pupici dulci Georgianei şi mulţumindu-i că l-a făcut să se simtă în siguranţă salvându-l din acel loc îngrozitor.

Urmăriţi mai jos întregul moment surprins pe cameră:

Nu se ştie cum a ajuns câinele în acel loc periculos. Dar un lucru este sigur: acum, viitorul său este mai luminos decât oricând.

Ţi-a plăcut acest articol?