LiveBiz
După ce este salvat din adăpost, câinele mulțumește cum ştie mai bine femeii care l-a adoptat

După ce este salvat din adăpost, câinele mulțumește cum ştie mai bine femeii care l-a adoptat

LiveBiz » Animale » După ce este salvat din adăpost, câinele mulțumește cum ştie mai bine femeii care l-a adoptat

După ce şi-a pierdut stăpânul, micuţul Regan a fost foarte trist pentru că a trebuit să fie dus la un adăpost pentru a fi îngrijit. Nu era deloc fericit de faptul că era alături de alţi câini şi din cauza pierderii bruşte era întotdeauna trist şi stătea deprimat în colţul canisei. Starea lui a atras atenţia şi a atins inima lui Kim Morena Rezac, fondatoarea proiectului „Goofy Foot Dog Rescue”.

Tristeţea câinelui a durat câteva zile, până s-a luat o decizie: „A stat în adăpost zile întregi iar starea lui se agrava. Atunci am decis să îl duc la mine acasă”, a spus Kim când a decis să-l adopte pe Regan. După ce a oficializat adopţia, s-a confruntat cu o scenă impresionantă, în interiorul maşinii sale, în timp ce ducea câinele acasă.

Noul ei tovarăş cu patru picioare se afla pe scaunul pasagerului şi ştia deja că fusese adoptat, aşa că i-a mulţumit în felul său. Pur şi simplu nu a lăsat mana noii sale mame. „Cred că s-a simţit în siguranţă având contact cu cineva cu care s-a familiarizat. La adăpost, era speriat, tensionat, nervos. Dar în maşină, cu mine, părea atât de recunoscător.” – a adăugat Kim.

Videoclipul care surprinde momentul emoţionant a ajuns pe internet şi a făcut milioane de oameni să lăcrimeze:

Ţi-a plăcut acest articol?