LiveBiz
Pompierul salvează câinele captiv pe acoperiş fără să aibă nicio idee că va avea parte de experienţa vieţii lui

Pompierul salvează câinele captiv pe acoperiş fără să aibă nicio idee că va avea parte de experienţa vieţii lui

LiveBiz » Animale » Pompierul salvează câinele captiv pe acoperiş fără să aibă nicio idee că va avea parte de experienţa vieţii lui

Nu este nimic mai frumos decât să ştim că oamenii apreciază munca noastră. Dar mai presus de toate acestea ar putea sta reacţia unui câine Husky care mulţumeşte în semn de recunoştinţa în cel mai dulce mod posibil.

Astăzi veţi face cunoştinţă cu un câine care a sărit pe o fereastră şi a ajuns pe acoperişul casei. Din fericire, ajutorul a sosit la timp şi totul s-a încheiat în cel mai neaşteptat mod!

Facebook – Wells Maine Police

Un membru al departamentului de pompieri Wells s-a deplasat de urgenţă la adresa unde se afla câinele. În timp ce năzdravanul patruped se bucura de peisaj, fereastra prin care ieşise s-a închis brusc în urma lui.

Facebook – Wells Maine Police

Câinele era preocupat să exploreze priveliştea oferită de locul în care se afla, dar când fereastra s-a închis, acesta nu a mai putut să se întoarcă în interior. Câţiva vecini îngrijoraţi l-au văzut şi au decis să cheme ajutoare. Adevăratul risc era ca patrupedul să se sperie şi să sară de la acea înălţime.

Facebook – Wells Maine Police

Ofiţerul de la departamentul de pompieri care s-a confruntat cu situaţia a scris cu o notă de umor: „Chiar şi câinii trebuie salvaţi uneori! Acest patruped frumos a reuşit să ajungă pe acoperişul casei sale printr-o fereastră de la etaj”, se arată în mesajul publicat pe Facebook.

Însă cu adevărat unică s-a dovedit a fi reacţia plină de recunoştinţă pe care câinele Husky i-a arătat-o salvatorului său.

Facebook – Wells Maine Police

După ce şi-a luat la revedere de la acoperiş, câinele Husky a venit la fereastră şi înainte de a intra, a ţinut să-i ofere pompierului câteva sărutări dulci. Salvarea a fost posibilă datorită efortului comun depus de pompierii şi poliţia din Wells Maine care nu au ezitat să împărtăşească momentul de tandreţe pe pagina oficială de Facebook.

Posted by Wells Maine Police on Sunday, May 27, 2018

În ciuda sperieturii, această poveste s-a încheiat cu bine. Sincere mulţumiri echipei de salvare şi vecinilor îngrijoraţi.

Distribuiţi această salvare uimitoare cu prietenii şi familia!

Ţi-a plăcut acest articol? 

Cele mai vizionate