LiveBiz
Reacţia câinelui grav neglijat când experimentează pentru prima dată în viaţă un culcuş călduros

Reacţia câinelui grav neglijat când experimentează pentru prima dată în viaţă un culcuş călduros

LiveBiz » Animale » Reacţia câinelui grav neglijat când experimentează pentru prima dată în viaţă un culcuş călduros

O căţeluşă pe nume Angel a fost confiscată de la proprietarii săi din cauza neglijenţei cu care au tratat bietul animal. Când au reuşit să o vadă cum arată, a fost evident pentru toţi că nu fusese niciodată îngrijită. Trupul său era acoperit cu urme de scabie şi cicatrici, iar căţeluşa era extrem de deprimată.

Din fericire, voluntarii Sidewalk Specials au găsit-o la timp şi au luat-o imediat în grija lor.

Pe parcursul tratamentului, voluntarii Sidewalk Specials au plasat-o într-un cămin temporar. Îndurase deja o viaţă aspră şi şi-au dorit ca ea să stea în confortul unei familii iubitoare în timp ce se reface.

Aceasta a fost prima dată când nu numai că a fost tratată cu dragoste, dar a avut şi un culcuş mare şi confortabil pentru a dormi! Căţeluşa s-a rostogolit în păturile moi şi s-a bucurat de fiecare secundă.

Cei de la Special Sidewalk şi familia temporară a lui Angel nu erau siguri dacă Angel îşi va găsi o casă permanentă, dar până la urmă a venit şi acea zi când cineva şi-a dorit în sfârşit să o întâlnească. A fost dragoste la prima vedere! Oamenii au decis să o adopte pe Angel şi să-i ofere un cămin permanent.

În noua sa casă, Angel a întâlnit doi fraţi alături de care se joacă şi de la care are o ultime de lucruri de învăţat. Două luni mai târziu, Angel arată ca un câine complet schimbat! Scabia a dispărut şi blana i-a crescut din nou. În sfârşit este o căţeluşă frumoasă şi sănătoasă.

De asemenea, a învăţat trucuri noi şi se comportă minunat. Se bucură să alerge pe plajă şi chiar să îmbrăţişeze pisicile! Este atât de fericită cu noua ei viaţă şi mai mult decât recunoscătoare că a scăpat de calvarul în care trăise până nu de mult.

Urmăriţi-o pe Angel şi transformarea ei uimitoare în videoclipul de mai jos:

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia!

Ţi-a plăcut acest articol?