LiveBiz
Mama şi-a abandonat fiica nou-născută, lăsând un mesaj sfâşietor: „Nu vreau să crească în iadul în care trăiesc”

Mama şi-a abandonat fiica nou-născută, lăsând un mesaj sfâşietor: „Nu vreau să crească în iadul în care trăiesc”

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Mama şi-a abandonat fiica nou-născută, lăsând un mesaj sfâşietor: „Nu vreau să crească în iadul în care trăiesc”

Unul dintre lucrurile pe care ar trebui cu toţii să le punem în practică mai des este să renunţăm la prejudecăţi şi să nu mai judecăm acţiunile altor persoane, mai ales atunci când nu le cunoaştem motivele ce stau la baza acţiunilor.

Este şi cazul părintelui Omar, un preot care locuieşte în Vila Maria del Triunfo din Peru, şi care a întâmpinat cu braţele deschise o fetiţă ce a fost abandonată în scutece, învelită doar cu o pătură, având alături un biberon cu lapte şi un mesaj emoţionant.

Posted by Asociación de las Bienaventuranzas on Wednesday, July 22, 2020

Nou-născuta a fost abandonată în faţa uşii asociaţiei creştine non-profit administrată de însuşi părintele Omar, „Asociacion de las Bienaventuranzas”, învelită cu o pătură, un biberon plin cu lapte şi un mesaj de la mama care spunea: „Nu vreau să crească în iadul în care trăiesc”.

Destule cuvinte pentru ca părintele Omar să o întâmpine pe fetiţa aceea fără prejudecăţi, rugându-se pentru copil şi pentru mama, fiind sigur că alegerea de a-şi abandona fiica în mâinile asociaţiei non-profit a fost cea potrivită.

Posted by Asociación de las Bienaventuranzas on Wednesday, July 22, 2020

Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat cu mama nou-născutei, dar părintelui Omar nu i-a păsat: ştia perfect că în viaţă se întâmplă de prea multe ori probleme grave de familie, aşa că uneori este de preferat ca un copil să ajungă pe mâinile cuiva capabil să îl crească şi să îi ofere viaţa pe care o merită.

Aşa cum a procedat şi în cazul altor copii peruvieni aflaţi în dificultate, părintele Omar a primit-o pe nou-născută cu braţele deschise, fiind sigur că în curând va veni o familie iubitoare care îi poate oferi fericirea şi viaţa lipsită de griji pe care o merită. Ca orice copil din lumea asta.

Ţi-a plăcut acest articol?