LiveBiz
Câinele cu cancer renunţase la viaţă, dar câţiva oameni inimoşi au decis să nu renunţe la el

Câinele cu cancer renunţase la viaţă, dar câţiva oameni inimoşi au decis să nu renunţe la el

LiveBiz » Animale » Câinele cu cancer renunţase la viaţă, dar câţiva oameni inimoşi au decis să nu renunţe la el

Când o femeie a dat clic pe fotografia unui câine deprimat din adăpost, habar nu avea că tocmai acel patruped va deveni un motiv de inspiraţie pentru milioane de câini din întreaga lume.

Câinele din fotografia de mai jos este Nico. Este un metis Dog Argentinian de 6 ani, iar experienţa sa în afara unui adăpost este una dintre cele mai frumoase poveşti pe care le-am întâlnit vreodată.

Fotografia a fost iniţial publicată pentru a atrage atenţia potenţialilor oameni interesaţi de adopţia lui Nico – un biet patruped care a fost grav abuzat în trecut, fiind obligat să participe la luptele de câini organizate în arenă.

Dar deznădejdea şi disperarea totală a câinelui care reies din acest instantaneu au fost suficiente pentru a atinge inimile iubitorilor de animale de pretutindeni.

Această fotografie a dus la faptul că Nico a devenit reprezentantul emblematic al câinilor nedoriţi din adăposturi.

Povestea de salvare a lui Nico a început într-un adăpost. Când a aflat care este starea bietului câine, Kelly Gibson, o salvatoare de animale din San Diego, a călătorit la adăpost şi a scos acest câine care se declarase învins de pe lista celor programaţi la eutanasie. Ea l-a ajutat să primească îngrijiri medicale pentru tumorile sale canceroase şi l-a transferat într-o casă de plasament din Indiana.

Nico a beneficiat de o recuperare incredibilă şi şi-a găsit casa visurilor sale alături de Bridget Swan şi familia sa iubitoare, care l-a primit cu braţele deschise pe frumosul câine greu încercat. Deşi drumul către însănătoşire al lui Nico nu era nici pe departe de a se fi încheiat, finalul său simbolic fericit reflectă povestea unui adevărat învingător!

După ce a petrecut câţiva ani minunaţi alături de familia sa adoptivă, cancerul lui Nico a recidivat şi sănătatea sa s-a deteriorat văzând cu ochii. Câinele a părăsit această lume în timp ce era înconjurat de oamenii care l-au iubit cu adevărat. Poate că Nico nu mai este alături de noi acum, dar moştenirea sa de supravieţuitor curajos şi rezistent va dăinui pentru totdeauna!

Urmăriţi videoclipul de mai jos pentru a vedea înduioşătoarea poveste a lui Nico în timp ce îşi depăşeşte condiţia, găsindu-şi sfârşitul fericit!

Ţi-a plăcut acest articol?