LiveBiz
Profund recunoscătoare, căţeluşa îşi pune capul pe umărul femeii mulţumindu-i că a salvat-o

Profund recunoscătoare, căţeluşa îşi pune capul pe umărul femeii mulţumindu-i că a salvat-o

LiveBiz » Animale » Profund recunoscătoare, căţeluşa îşi pune capul pe umărul femeii mulţumindu-i că a salvat-o

Salvatorii „Stray Rescue of St. Louis” se aflau pe teren când au descoperit o căţeluşă frumoasă care avea nevoie de ajutor. Adăpostul lor era plin, dar ploua şi ştiau că nu pot lăsa bietul animal fără un acoperiş deasupra capului.

Nimeni nu ştia de cât timp se afla pe străzi. Dar capul brăzdat de cicatrici şi unele semnalmente că avusese mai multe rânduri de pui trădau faptul că viaţa pe care o trăise până atunci nu fusese deloc uşoară.

Cel mai probabil a fost folosită într-o fermă unde singurul său scop era să facă pui pe bandă rulantă. Când proprietarul nu a mai avut nevoie de ea, a abandonat-o ca pe un gunoi.

De îndată ce salvatorii au chemat-o, ea a început să dea din coadă, fericită să vadă în sfârşit pe cineva care îi acordă puţină atenţie şi era dispus să o ajute.

Fără să ezite, a traversat strada şi s-a îndreptat plină de speranţă către salvatori. Le-a permis să o mângâie şi să-i pună o lesă.

În maşină, căţeluşa şi-a sprijinit capul pe umărul salvatoarei sale, profund recunoscătoare că i-a salvat viaţa.

A fost transferată la un adăpost unde a fost supusă unui control medical şi în curând va fi pregatită să-şi găsească o casă pentru totdeauna!

Urmăriţi salvarea ei emoţionantă în videoclipul de mai jos:

Ţi-a plăcut acest articol?