LiveBiz
Bărbatul plânge de emoţie când îşi găseşte câinele pierdut după 2 ani de căutări

Bărbatul plânge de emoţie când îşi găseşte câinele pierdut după 2 ani de căutări

LiveBiz » Animale » Bărbatul plânge de emoţie când îşi găseşte câinele pierdut după 2 ani de căutări

Mulţi spun că se întâmplă rar să vezi un bărbat plângând. Dar, trăim vremuri în care exprimarea sentimentelor chiar şi prin intermediul lacrimilor necontrolate nu ar trebui rezervată unui anumit gen.

Este uman să treci prin perioade întunecate; Iar pentru iubitorii de animale, pierderea unui prieten drag este una dintre acele experienţe traumatizante care sunt greu de exprimat în cuvinte.

Juan este un mexican iubitor de animale care şi-a petrecut doi ani dificili jelindu-şi câinele care a dispărut pe neaşteptate din casa lui.

Luna este o căţeluşă de rasă mixtă pe care bărbatul a salvat-o de pe străzi pentru a-i oferi o viaţă mai bună. Aşa că a devenit cea mai loială prietenă a lui, însoţindu-l în cele mai importante momente ale vieţii.

Bărbatul de 60 de ani a început să o caute peste tot, dar fără succes. Şi-a rugat vecinii să-l ajute, a cerut fiecărui cetăţean pe care l-a întâlnit să-şi amintească dacă a văzut vreun câine cu semnalmentele celui din fotografia pe care o purta mereu la el.

Din păcate toate eforturile sale păreau sortite eşecului.

Se părea că cineva ar fi furat-o, iar găsirea ei devenea imposibilă.

Cu toate acestea, Juan, profund devastat, dar fără a-şi pierde speranţa, a refuzat să accepte că nu-şi va mai vedea niciodată căţeluşă.

A rătăcit pe străzi, cu inima frântă, dar cu credinţa că Dumnezeu nu-l va abandona şi că va putea să o găsească pe Luna într-o zi.

Juan plângând de emoţie

Mulţi chiar au fost contrariaţi de acest lucru, deoarece nu le venea să creadă că bărbatul, care trăia singur şi care o avea doar pe Luna în viaţa lui, era capabil de atâtea „doar pentru a găsi un câine”.

Doar cei care îşi iubesc animalele de companie pot înţelege angoasa şi dezolarea prin care trebuie să fi trecut acest om. Avea toate motivele să facă asta şi multe altele pentru a-şi recupera căţeluşa mult iubită.

A făcut turul întregului oraş timp de 2 ani fără să-şi piardă speranţa.

Deşi a tipărit anunţuri şi a rugat un prieten să-l ajute să distribuie fotografia căţeluşei pe reţelele de socializare, nimic nu părea să funcţioneze. Trecuseră mai bine de 24 de luni de când Juan rămăsese cu o gaură în inimă greu de vindecat.

Până când, într-o zi, de parcă cerul i-ar fi auzit rugăciunile, un bărbat i-a spus că văzuse un câine ca cel din poză la câţiva kilometri de casa lui.

„S-a pierdut de 2 ani, dar mi-au spus că a fost văzută pe aici”, a spus Juan, foarte emoţionat.

Bărbatul poate fi văzut vizibil entuziasmat, deşi cel care filmează îl avertizează să nu fie dezamăgit deoarece a trecut mult timp şi ar putea fi un alt câine.

Dar nimic nu-l poate opri pe Juan. La sosirea la faţa locului, el începe să o strige pe Luna pe nume şi fluieră disperat.

Bărbatul începe să o caute prin tufişuri, până când aude un lătrat. Imediat, Luna pare fericită să-l vadă pe Juan şi decide să se întindă pe burtă pentru a primi mângâierile stăpânului ei.

Acesta este videoclipul postat pe TikTok care a emoţionat oamenii din întreaga lume:

@choco_juancho_hijoEncuentra a su perra después de 2 años♬ sonido original – Choco_Juancho_Hijo

„Ce, bărbaţii nu plâng?” – spune mesajul care dezvăluie perfect reacţia emoţionantă a bărbatului atunci când îşi găseşte câinele.

La rândul său, Juan, cu ochii înlăcrimaţi, repetă:

„Te iubesc foarte mult, nu te voi părăsi niciodată, nu te voi părăsi niciodată!”

Deşi finalul este unul fericit, unii consideră a fi o scenă slab calitativă, deoarece comportamentul câinelui nu este cel al unui animal pierdut de atâta timp. Totuşi, autorul videoclipului asigură pe toată lumea că evenimentele exact aşa s-au petrecut, doar că le-a filmat ulterior.

În urma acestei revederi, ne rămâne frumosul mesaj transmis de Juan şi bucuria că Lunita s-a întors în sfârşit la proprietarul ei.

Ţi-a plăcut acest articol?