LiveBiz
Bătrâna se temea de Pitbull-ul vecinului, până când a căzut în casă şi câinele a fost cel care i-a salvat viaţa

Bătrâna se temea de Pitbull-ul vecinului, până când a căzut în casă şi câinele a fost cel care i-a salvat viaţa

LiveBiz » Animale » Bătrâna se temea de Pitbull-ul vecinului, până când a căzut în casă şi câinele a fost cel care i-a salvat viaţa

Fiecare rasă de câini are propria personalitate şi temperament. Dar ceea ce contează cel mai mult este dresajul şi atmosfera în care trăieşte un animal. De obicei, suntem mai atenţi la anumite rase, cum ar fi Pitbull sau Doberman, care sunt considerate deosebit de agresive. În realitate, probabil că aspectul impresionează mai mult decât orice altceva. Acest Pitbull prietenos pe nume Simba a arătat că frica multor oameni era complet nefondată.

Anunţ
Sursa: Instagram / Arjanit Mehana

Simba locuieşte într-un apartament în Suedia cu stăpânul său, Arjanit Mehana. Aici, deşi câinele încearcă să se apropie de vecini într-o manieră prietenoasă, mulţi nu fac altceva decât să-l evite; în special o bătrână care locuieşte la parter şi care era întotdeauna deosebit de rece faţă de câine şi destul de temătoare în prezenţa lui.

Sursa: Instagram / Arjanit Mehana

„Simba a încercat întotdeauna să o întâmpine, dar ea l-a numit întotdeauna câine rău, privindu-l cu teamă”, povesteşte Mehana. „Nu i-a plăcut niciodată pentru că provine dintr-o rasă periculoasă”. Totuşi, Simba nu a fost niciodată agresiv faţă de femeia în vârstă, dimpotrivă, blândeţea şi instinctul său de a-i ajuta pe alţii au ieşit mereu la iveală.

Sursa: Facebook / Arjanit Mehana

Într-o zi, Mehana şi Simba se întorceau de la plimbare, moment în care vrând să urce scările care se afla lângă apartamentul bătrânei, câinele a început să se comporte ciudat. „S-a oprit şi a început să latre în timp ce a ţâşnit spre uşa unde locuieşte vecina. Am tras tare de lesă, dar el a refuzat să mă urmeze”, mărturiseşte bărbatul.

Nu a durat multă până când Mehana să-şi dea seama că Simba încerca să-i spună ceva şi abia atunci a auzit un zgomot înfundat venind din interior: „Am auzit o voce sfârşită care striga după ajutor”. Din fericire, Simba auzise acest lucru şi reacţionase ca atare.

Sursa: Instagram / Arjanit Mehana

Uşa nu era încuiată, din fericire, iar Mehana a reuşit să intre. Când a deschis uşa, şi-a găsit vecina prăbuşită pe podea: bănuia că din cădere îşi fracturase bazinul şi stătea aşa de două zile chinuită de dureri şi căutând ajutor.

Simba auzise la timp chemarea vecinei! Mehana a aşteptat alături de femeie sosirea ambulanţe şi între timp bătrâna i-a tot mulţumit „acelui câine drăguţ”.

Sursa: Instagram / Arjanit Mehana

Prin gestul său eroic, Simba a demonstrat pe deplin că are o inimă mare şi bună.

Ţi-a plăcut acest articol? 

Cele mai vizionate