LiveBiz
Omul de afaceri donează o ambulanță complet utilată pentru salvarea animalelor expuse riscului

Omul de afaceri donează o ambulanță complet utilată pentru salvarea animalelor expuse riscului

LiveBiz » Animale » Omul de afaceri donează o ambulanță complet utilată pentru salvarea animalelor expuse riscului

Antreprenorul Victor Linhares a făcut diferenţa de Crăciun pentru ca mai multe ONG-uri să poată salva şi ajuta mai bine animalele cu probleme din Teresina, Brazilia. El a donat o ambulanţă pentru salvarea animalelor expuse riscului. Odată publicat pe reţelele de socializare, anunţul a devenit viral, adunând rapid mii şi mii de aprecieri.

Victor Linhares este, de asemenea, fondatorul „Chama Movimento Quatro Mãos Quatro Patas” o asociaţie care are ca scop principal salvarea animalelor greu încercate.

Postarea a fost masiv distribuită. „Cadou de Crăciun pentru ONG-urile din Teresina, prima ambulanţă de salvare a animalelor. Prin acest serviciu gratuit, intenţionăm să intervenim mai rapid la salvarea animalelor, deoarece este o luptă zilnică, scumpă, grea şi nu întotdeauna câştigată. Adesea, pierdem această luptă din cauza violenţei, a dezinteresului, a lipsei de informaţii, dar mai ales din cauza lipsei de organizare. Din acest motiv, prin intermediul @quatromaosquatropatas am decis să oferim acest cadou de Crăciun pentru ONG-urile din Teresina”, a scris Victor Linhares într-o postare pe Instagram.

În plus faţă de Asociaţia Quatro Mãos Quatro Patas, în Teresina îşi desfăşoară activitatea şi alte ONG-uri pentru apărarea şi protecţia animalelor, precum Apipa, Sarapatinhas, Patinhas Protectors, Instituto Cágado de Barbicha şi altele.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VICTOR LINHARES (@vlinhares)

Lumea are nevoie de mai mulţi oameni ca Victor Linhares!

Ţi-a plăcut acest articol?