LiveBiz
Diagnosticat cu o boală gravă, câinele luptă să-şi revină doar pentru a putea fi alături de băiatul său preferat

Diagnosticat cu o boală gravă, câinele luptă să-şi revină doar pentru a putea fi alături de băiatul său preferat

LiveBiz » Animale » Diagnosticat cu o boală gravă, câinele luptă să-şi revină doar pentru a putea fi alături de băiatul său preferat

Grizzy şi Luke deveniseră de mult timp cei mai buni prieteni şi făceau totul împreună. Dar într-o zi, câinele de 70 de kg a început să şchiopăteze. La început, stăpânii au crezut că are probleme musculare, dar s-a dovedit a fi mult mai rău decât atât. Grizzy s-a întors de la medicul veterinar diagnosticat cu Sindromul Wobbler.

Familia a decis ca patrupedul să fie operat. Veterinarul le-a spus că Grizzy va pleca de acolo pe propriile picioare, dar în schimb a ieşit pe o targă. Acela a fost momentul în care toţi au început lupta pentru ca Grizzly să poată merge din nou.

Familia lui s-a mobilizat, încercând totul şi făcând imposibilul să-l ajute. Li s-a spus că dacă nu începe să meargă normal după patru luni, nu va mai merge niciodată. Şi lunile au trecut cât ai clipi.

Dar Grizzy nu era pregătit să renunţe şi nici familia lui. Au găsit un centru de recuperare care l-ar fi putut ajuta, dar câinele trebuia să stea acolo o vreme. Şi tot efortul se pare că a meritat. Grizzy avea toate motivele să lupte şi nu a renunţat până în ziua în care a putut să se întoarcă lângă micul său prieten, băieţelul său preferat.

Urmăriţi întreaga sa călătorie în videoclipului de mai jos.

Notă: videoclipul este în engleză, dar imaginile vorbesc de la sine.

Dog Learns To Walk Again So He Can Be With His Favorite Boy

This kid’s best friend is a 160-pound dog who did the impossible to be by his side again ❤️

Publicată de The Dodo pe Luni, 19 noiembrie 2018

Ţi-a plăcut acest articol?