LiveBiz
După ce ani de zile a tachinat câinii de talie mică, nu şi-a imaginat nicio clipă că un Chihuahua îi va salva viaţa

După ce ani de zile a tachinat câinii de talie mică, nu şi-a imaginat nicio clipă că un Chihuahua îi va salva viaţa

LiveBiz » Animale » După ce ani de zile a tachinat câinii de talie mică, nu şi-a imaginat nicio clipă că un Chihuahua îi va salva viaţa

Bobby Humphreys este un bărbat care şi-a petrecut cea mai mare parte a timpului antrenându-se din greu la o sală de gimnastică, dar şi văzându-şi de slujbă, care consta în renovarea caselor.

Pentru o lungă perioadă de timp, Bobby a fost un mare fan al câinilor Rottweiler. Prin adoptarea a cel puţin trei animale de companie din această rasă, bărbatul nu a ezitat să râdă şi să le facă glume prietenilor săi care aveau câini de talie mică.

În repetate rânduri şi-a batjocorit prietenii, urmărindu-i în timp ce-şi plimbau câinii mici şi fragili. Cu toate acestea, în ziua în care Bobby s-ar fi aşteptat cel mai puţin, întreaga sa lume s-a schimbat radical.

În primul rând, soţia lui Bobby l-a părăsit cu câteva zile înainte de Revelion, fără să-i ofere nicio explicaţie pentru decizia să. La scurt timp a urmat încă un necaz: bărbatul şi-a rănit grav umărul în timpul unui antrenament. Aşa că a trebuit să înceteze orice efort până la recuperarea sa completă.

Rămas singur şi cu o problemă de sănătate de care trebuia să se ocupe, Bobby s-a adâncit în depresie. De fapt, el însuşi recunoaşte că acela a fost momentul când a început să consume alcool excesiv pentru a scăpa de probleme.

Nu şi-a imaginat niciodată că un mic prieten va fi responsabil pentru apariţia unei raze de speranţă în viaţa sa. Prietena lui Bobby, Constance Rogers, i-a cerut cu disperare ajutorul pentru că era pe punctul de a-şi pierde casa şi nu ştia la cine să apeleze ca să-i ţină căţeluşa, un Chihuahua pe nume Lady, o vreme.

Cu toate că aproape că i-a spus că nu va avea grijă de animalul ei de companie, a revenit asupra deciziei şi a hotărât să-i întindă o mână de ajutor.

Iubire necondiţionată

Nu şi-a imaginat niciodată că Lady va veni la el acasă pentru a-i îmbunătăţi viaţa. În prima zi în care fosta sa soţie i-a adus căţeluşa, aceasta a fost surprinsă să o vadă pe Lady întinsă pe picioarele lui Bobby, privind la televizor lângă el. Dar acesta a fost doar începutul unei iubiri necondiţionate.

Cea responsabilă pentru ca Bobby să-şi depăşească depresia a fost Lady. În compania acestei căţeluşe adorabile, bărbatul nu se mai simţea singur. Curând a înţeles că în orice moment va trebui să-i înapoieze câinele fostei sale soţii, aşa că a decis să adopte primul său Chihuahua: o fetiţă pe nume Kira.

De atunci şi până acum, Bobby nu s-a mai putut opri. Sună incredibil, dar în prezent acest bărbat are 37 de câini Chihuahua şi fiecare dintre ei l-a salvat, în felul lui, de la o soartă nesigură.

Ţi-a plăcut acest articol?