LiveBiz
Căţeluşa abandonată avea atât de multă râie, încât semăna mai mult cu o statuie decât cu o fiinţă

Căţeluşa abandonată avea atât de multă râie, încât semăna mai mult cu o statuie decât cu o fiinţă

LiveBiz » Animale » Căţeluşa abandonată avea atât de multă râie, încât semăna mai mult cu o statuie decât cu o fiinţă

O căţeluşă inocentă şi neputincioasă avea nevoie disperată de îngrijiri medicale. Din fericire, cineva a văzut-o şi a chemat salvatorii. Râia ei era atât de avansată, încât semăna mai mult cu o statuie decât cu un câine.

Când l-a văzut pe voluntarul Animal Aid apropiindu-se de ea, căţeluşa nu a fugit. În schimb, părea plină de speranţă. Poate a înţeles de ce se află acel bărbat acolo. El a întins mâna spre ea, iar căţeluşa a primit cu nerăbdare hrana oferită. Apoi salvatorul a pus o pătură în jurul ei şi a dus-o la maşină.

Odată ajunsă la adăpostul Animal Aid, căţeluşa a fost evaluată în siguranţă. În videoclip se precizează că „ochii ei erau plini de tristeţe”, probabil pentru că nu cunoscuse decât o viaţă plină de durere. Ei bine, acest lucru era pe cale să se schimbe. Biata căţeluşă era acoperită de cruste atât de crăpate, încât abia se mai întrezăreau câteva pete de blană.

Echipa medicală i-a administrat intravenos antibiotice şi analgezice. Scabia trebuia tratată agresiv pentru a-i salva viaţa.

Căţeluşa s-a bucurat apoi de o masă copioasă. Era destul de speriată, neştiind ce avea să se întâmple în continuare, dar ştia că o masă bună e întotdeauna binevenită. Oare când a fost ultima oară când mâncase pe săturate? Probabil niciodată!

Adorabilă căţeluşă îşi începea fiecare zi cu o baie medicamentoasă, fiind un tratament cu rezultate uimitoare în tratarea scabiei. Ea a stat nemişcată şi şi-a ascultat îngrijitorii. Atunci şi-a dat seama că este în siguranţă şi că toţi acei oameni se aflau acolo ca să o ajute.

Între timp, salvatorii i-au câştigat şi mai mult încrederea.

Nu avusese niciodată prieteni umani şi era extrem de recunoscătoare pentru toată atenţia şi dragostea primite în acest adăpost. După cum se spune şi în videoclip: „Lumina ei a început să strălucească”. Acela a fost momentul când au decis să o numească „Shimmer”. O alegere de-a dreptul minunată!

Mulţumită băilor medicamentoase şi îngrijirilor primite din partea acestor oameni cu suflet mare, Shimmer a suferit o schimbare totală. Este greu de crezut că este acelaşi câine care a fost găsit pe străzi într-o stare deplorabilă!

Shimmer a devenit o căţeluşă fericită căreia îi place să fie îmbrăţişată şi îşi iubeşte toţi noii prieteni. Acum este suficient de sănătoasă pentru a alerga şi a se juca. Acest câine era atât de aproape de moarte, dar Animal Aid a intervenit exact la timp, oferindu-i o recuperare nesperată.

Urmăriţi mai jos uimitoarea poveste a salvării lui Shimmer!

Ţi-a plăcut acest articol?