LiveBiz
Reacţia înduioşătoare a două lebede când se reunesc după o lună de separare

Reacţia înduioşătoare a două lebede când se reunesc după o lună de separare

LiveBiz » Animale » Reacţia înduioşătoare a două lebede când se reunesc după o lună de separare

Bonnie şi Clyde sunt două lebede care trăiesc pe un lac de lângă Crewe, Anglia. Toată lumea din zonă cunoaşte bine cuplul, drept urmare de ceva vreme au devenit celebrităţi locale. Oamenii ştiu cât de mult se iubesc şi oriunde ar fi unul, celălalt este întotdeauna în apropiere.

Recent, câţiva vizitatori ai lacului au observat că Bonnie se confrunta cu o rană la un picior şi au decis să contacteze RSPCA (Societatea Regală de Prevenire a Cruzimii faţă de Animale) pentru a vedea dacă o pot ajuta. Organizaţia şi-a trimis echipa de salvare pentru a o captura pe Bonnie – dar cu siguranţă aceasta nu a fost deloc încântată de ideea de a merge cu ei şi de a-l lăsa pe Clyde în urmă.

„A fost o salvare dificilă, deoarece lebăda a fost destul de agresivă. A fost nevoie de patru oameni din echipa noastră de salvare acvatică pentru a o aduce în siguranţă folosind două bărci de salvare.” a declarat Steve Wickham, responsabil RSPCA pentru bunăstarea animalelor, într-un comunicat de presă.

Bonnie a fost transferată la RSPCA Stapeley Grange Wildlife Center. Acolo, medicii au început rapid să se ocupe de piciorul ei, astfel încât să poată fi reunită cât mai repede posibil cu Clyde. Din păcate, piciorul lui Bonnie nu va fi niciodată complet vindecat din cauza unei răni vechi netratate. Salvatorii au reuşit să facă tot ce le-a stat în puteri pentru a se întoarce cât mai repede în mediul său natural. Din fericire, Bonnie este iubită şi urmărită cu atenţie de oamenii din zonă. Dacă apare vreo o problemă din nou, cineva o va observa cu siguranţă şi se va asigura că primeşte îngrijirea de care are nevoie.

O lună mai târziu, Bonnie s-a întors pe lac. Şi cel mai important, s-a întors la dragostea sa, Clyde.

Toată lumea a fost foarte încântată să vadă reuniunea adorabilului cuplu de lebede – şi revederea cu siguranţă nu a dezamăgit pe nimeni.

„Când a fost eliberată, a fugit iute spre partenerul ei. Cu ajutorul gâtului lor lung, aproape imediat perechea a făcut forma unei inimi” – a dcelarat Lee Stewart, managerul central al RSPCA Stapeley Grange. „A fost un moment minunat!”

Cele două lebede au fost atât de încântate să se revadă, încât dragostea plutea în aer. Chiar şi separate, legătura specială care le uneşte pe cele două înaripate a supravieţuit timpului. Sperăm că nu va mai fi niciodată nevoie să se despartă.

Ţi-a plăcut acest articol?