LiveBiz
Un şofer de camion alergic la pisici salvează un pui din drum, apoi îi este milă să-l trezească

Un şofer de camion alergic la pisici salvează un pui din drum, apoi îi este milă să-l trezească

LiveBiz » Animale » Un şofer de camion alergic la pisici salvează un pui din drum, apoi îi este milă să-l trezească

Poţi deveni prieten bun cu o pisică în timp ce ai alergie la feline? Răspunsul este afirmativ, iar protagonistul acestei poveşti adevărate ştie cel mai bine acest lucru.

Matt este un şofer de camion care într-una dintre numeroasele sale călătorii pe teritoriul Statele Unite, a decis să „adopte” pentru scurt timp un pisoi abandonat pe care-l văzuse cu probleme.

O decizie îndrăzneaţă pentru Matt, care nu numai că s-a îndrăgostit pe loc de acest animăluţ, dar este şi alergic la aceste animale!

Reddit

După ce a văzut un pisoi ce părea să aibă probleme pe marginea unui drum aglomerat, Matt nu s-a putut abţine să nu oprească şi să-l aducă la bord pentru a verifica dacă totul este în regulă: dacă pisoiul era în viaţă şi dacă avea probleme de sănătate. Primul lucru pe care Matt l-a făcut apoi a fost să-l ducă la un veterinar, dar nu înainte de a observa că pisoiul adormise profund pe scaunul din dreapta al camionului…

De multă vreme Matt se ştia alergic la feline, dar, din fericire, dragostea şi tandreţea pe care le-a simţit în prezenţa acelui pisoi nefericit fără acoperiş şi fără o familie iubitoare, au înfrânt orice reacţie adversă pe care ar fi putut să o resimtă.

Reddit

Matt a dus micul bulgăre de blană la medicul veterinar pentru a-l putea trata şi a-i restabili sănătatea; şoferul alergic cu o inimă de aur se îndrăgostise atât de mult de pisoi într-un timp atât de scurt, încât în ​​călătoriile sale îl lua întotdeauna cu el, iar prietenul blănos obişnuia să se caţere pe umărul lui Matt ca semn de afecţiune şi încredere faţă de bărbatul care probabil îi salvase viaţa…

Reddit

În cele din urmă, gestul lui Matt a salvat cu adevărat viaţa pisoiului, care după ce a fost tratat corespunzător în clinica veterinară, şi-a găsit în cele din urmă o familie adoptivă care l-a primit în casa lor, oferindu-i afecţiune şi protecţie…

Şi toate acestea mulţumită lui Matt, şoferul de camion alergic la pisici, cu o inimă atât de mare, încât l-a salvat de pe drum, oferindu-i o nouă şansă la viaţă!

Distribuiţi acest articol cu familia şi cu toţi prietenii care iubesc animalele.

Ţi-a plăcut acest articol?