LiveBiz
„Familia mult dorită”: 5 fraţi cer să fie adoptaţi împreună de o familie iubitoare

„Familia mult dorită”: 5 fraţi cer să fie adoptaţi împreună de o familie iubitoare

LiveBiz » Poveşti de viaţă » „Familia mult dorită”: 5 fraţi cer să fie adoptaţi împreună de o familie iubitoare

Cel mai în vârstă are 11 ani, cel mai mic are numai 2; dar toţi cinci caută cu disperare o familie care să-i adopte, atâta timp cât rămân împreună sub acelaşi acoperiş.

Aceasta este cererea specială a celor cinci fraţi din Kansas City, care au decis să facă echipă şi să scrie o scrisoare care ar putea convinge în final o familie să-i poată adopta şi să o publice în ziarul Kansas City Star. Răspunsurile nu au întârziat să apară…

Sursa: Kansas City Star

Articolul din Kansas City Star îi introduce mai întâi pe cei 5 fraţi: Bradley (11 ani), Preston (10 ani), Layla (8 ani), Landon (6 ani) şi Olive (2 ani), apoi îi descrie unul câte unul:

Bradley, iubitorul de muzică, are 11 ani. Este un pic timid şi calm, dar cei care îl cunosc spun că este respectuos, dulce şi bun. Este încrezător în abilităţile sale de matematică şi ştiinţe şi nu refuză niciodată un joc bun de fotbal sau de baschet.

Preston, în vârstă de 10 ani, este un mare iubitor de animale şi un entuziast al naturii. Îi place să pescuiască şi să exploreze ori de câte ori vremea o permite. Colecţionează Pokemon şi îi place să joace tetherball în curtea din spate.

Layla, în vârstă de 8 ani, iubeşte dansul hip-hop, este amabilă, grijulie şi are planuri de a salva animale bolnave sau rănite când va creşte. Munceşte din greu la şcoală şi îşi face uşor prieteni. Iubeşte sporturile, precum baseball-ul şi volei-ul.

Landon, în vârstă de 6 ani, vrea să predea educaţia fizică când va creşte. Îi place să concureze cu fraţii săi şi să adune Pokémon. Se consideră un alergător rapid şi un băiat muncitor. De asemenea, iubeşte mişcarea în aer liber şi aventurile.

Sursa: Kansas City Star

Nu în ultimul rând, Olive, în vârstă de 2 ani. Este campioană la toate lucrurile pe care le fac copiii de 2 ani. Când este suficient de calmă, adoră să fie alintată şi îmbrăţişată”.

Anunţul din Kansas City Star continuă cu detalii legate de cât de mult le place acestor fraţi să meargă la biserică, să joace fotbal şi să danseze hip-hop; dar lucrul pe care îl iubesc cel mai mult este cu siguranţă să fie toţi împreună şi să trăiască sub acelaşi acoperiş ca o familie iubitoare.

Întrucât anunţul publicat în ziarul local a avut peste 1.500 de răspunsuri din partea familiilor interesate de adopţie, suntem siguri că cei 5 fraţi nu vor mai aştepta mult până când îşi vor vedea visul împlinit!

Ţi-a plăcut acest articol?