LiveBiz
Un băiat cu autism ia pe ascuns reportofonul la şcoală – Următoarea zi doi profesori sunt concediaţi

Un băiat cu autism ia pe ascuns reportofonul la şcoală – Următoarea zi doi profesori sunt concediaţi

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Un băiat cu autism ia pe ascuns reportofonul la şcoală – Următoarea zi doi profesori sunt concediaţi

Când comportamentul lui Camden, un băiat în vârstă de 12 ani, s-a schimbat brusc, Milissa Davis, mama acestuia, a suspectat că ceva nu e în regulă. Copilul suferă de autism, având probleme de exprimare, astfel încât femeia nu a putut afla nicio informaţie de la el.

Fără să ştie ce să facă pentru a investiga în continuare, femeia a decis să-şi trimită fiul la şcoala din Baton Rouge, Louisiana, cu un reportofon ascuns. Dar nu era pregătită pentru ceea ce i-au dezvăluit înregistrările audio.

WBRZ Channel 2

Totul a început când băiatul a devenit agresiv acasă şi a început să urineze în pat. Mama sa era foarte îngrijorată. A suspectat că fiul său, Camden, care suferă de autism sever, a fost maltratat la şcoală. Singura problemă era că băiatul nu putea verbaliza ce se întâmplă cu el.

Când Milissa Davis a mers la şcoală, cei în măsură să o ajute nu au putut să-i ofere nicio informaţie, aşa că mama a decis să pună la cale propriul plan. Într-o zi, ea a avut o idee strălucită. A ascuns un reportofon în ghiozdanul lui Camden ca să poată auzi exact ce se întâmplă în jurul băiatului, la şcoală. Rezultatul a fost absolut şocant!

WBRZ Channel 2

Din înregistrări, Milissa putea auzi cum fiul său este ridiculizat şi agresat de doi dintre profesorii săi. „Trebuie doar să scrii un cuvânt. Este atât de greu?”, a spus unul dintre ei. În aceeaşi înregistrare, profesorul poate fi auzit imitându-l pe Camden atunci când se străduieşte să răspundă. Pe măsură ce mama asculta înregistrările, nu-i venea să creadă că e adevărat ceea ce aude.

WBRZ Channel 2

„Îmi venea să plâng, să strig şi să fac tot ce îmi stă în putinţă pentru că totul era atât de greşit”, a spus Davis. Mama a postat ceea ce aflase pe platformele de social media, unde s-au răspândit rapid. La scurt timp după aceea, canalele de televiziune au relatat despre cazul copilului. Din acest motiv, profesorii şi-au pierdut locurile de muncă. Potrivit WBRZ Channel 2, conducerea şcolii le-a cerut scuze atât copilului, cât şi familiei acestuia.

WBRZ Channel 2

Din acel moment, Camden s-a mutat la o şcoală nouă. Acum el se simte mai bine, chiar dacă tot ce i s-a întâmplat i-a provocat o tristeţe profundă. Mama a mulţumit pentru sprijinul primit. „Mulţumesc Baton Rouge pentru tot ce ai făcut”, a spus Davis. „Oamenii înţeleg că aceşti copii trebuie protejaţi, iar eu îmi protejam fiul pentru că ştiam că lucrurile nu se îndreaptă în direcţia bună.”

Distribuiţi dacă consideraţi că oamenii ar trebui să fie mai sensibili la astfel de cazuri!

Ţi-a plăcut acest articol?